L’associació > Projectes

La TTP promueve proyectos estables para la formación, el asesoramiento y el contacto con programadores, productores y circuitos para que las compañías asociadas crezcan y puedan llegar a sus públicos con la profesionalidad y reconocimiento que se merecen.

EscenaFamiliar

EscenaFamiliar.cat neix el 2014 amb l’objectiu de donar visibilitat al sector de les arts escèniques per a la infància i la joventut i connectar amb les famílies. Oferim notícies, entrevistes, reportatges, una àmplia agenda d’espectacles, directori de companyies i espectacles i el Club dels #Culsinquiets.

Llegir més

Jornades CREA

Les Jornades CREA són la trobada anual que organitzem on s’ofereixen tres itineraris possibles sobre creació, gestió i reflexió. Un dia i mig de formació, debat i trobada per compartir moltes estones i reflexions amb altres professionals de les arts escèniques.

Llegir més

sTTriPtease, despullant processos creatius

D’on parteix la creació? Està feta a foc lent? Qui hi ha participat? Una ocasió per descobrir les entranyes dels espectacles i de les companyies d’arts escèniques i de carrer per a la infància i la joventut.

Llegir més

#TTPforma

La formació és bàsica tant en l’àmbit de gestió com de creació. Les #TTPforma són sessions formatives d’un matí de durada on professionals de diversos àmbits comparteixen els seus coneixements amb les persones inscrites. Temes com la internacionalització, els bancs de so, la preparació per assistir a fires o molts més.

Llegir més

Mostra Mestra

La Mostra Mestra neix el 2018 amb l’objectiu d’unir escola i arts escèniques. A través d’un itinerari dins de Mostra Igualada, creadors/es acompanyaran a docents per descobrir els diversos llenguatges teatrals, els components d’un espectacle i les oportunitats educatives de les arts escèniques.

Llegir més

Parlem una estona?

A partir de les reflexions enregistrades en video d’una persona del món de les arts escèniques, l’economia o la psicologia, entre d’altres, debatem i parlem una estona sobre la situació que han generat el COVID en les nostres vides i creacions.

Llegir més

Busques un espectacle per programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a