L’associació > Jornades CREA

Les Jornades CREA són la cita anual que tenen els professionals de les arts escèniques per a la infància i la joventut per formar-se, debatre, compartir, reflexionar i trobar-se.

Un dia i mig de convivència en una casa de colònies on es podrà escollir entre un dels diferents itineraris proposats pensant en el vessant artístic, de gestió i de reflexió.

La primera edició va ser el 2010 a Juneda, i des de llavors s’han anat movent pel territori en un format itinerant que ajuda a descobrir nous indrets.

En tots aquests anys hem tingut de ponents noms destacats com: Jokin Oregi (Marie de Jongh), Rosa Díaz (La Rous), Jorge Picó, Itziar Pascual, Nines Carrascal, Carlos AladroCarlos Laredo i Lucas Radaelli.

S’han tractat temes des de dramatúrgia, subvencions, projectes, reflexió sobre els contes clàssics, taules de reflexió sobre el sector.

Tot això sense deixar de banda el vessant lúdica: a la nit la casa de colònies es transforma per deixar pas a activitats sorpresa que haureu de venir a descobrir vosaltres mateixos.

Darreres notícies publicades sobre Jornades CREA

Les Jornades CREA, una experiència personal amb aprenentatge professional

La TTP ha dut a terme una nova edició de les Jornades CREA a l’inigualable espai de la Fundació la Plana de Santa Maria d’Oló. Els i les participants han pogut formar-se, debatre i reflexionar tot compartint un dia i mig amb altres professionals de les arts escèniques i intercanviar experiències, coneixements, preocupacions i punts de vista.   L’actriu, formadora […]

Llegir més

Les Jornades CREA es consoliden com la cita anual dels professionals de les arts escèniques per a tots els públics

La XI edició de les Jornades CREA, organitzades per la TTP, s’ha celebrat enguany enmig de l’entorn idíl·lic de la Fundació la Plana, a Santa Maria d’Oló. Una trobada dels i les professionals del sector que ha permès als assistents intercanviar experiències, inquietuds i iniciatives i alhora formar-se, debatre i reflexionar. Mitjançant dos itineraris, els […]

Llegir més

XI Jornades CREA: creació, il·luminació, reflexió i cabaret.

Els dies 31 de maig i 1 de juny es durà a terme una nova edició de les Jornades CREA! Aquest certamen organitzat per l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya (TTP) se celebrarà a la Fundació la Plana de Santa Maria d’Oló i pretén ser un punt de trobada dels i les professionals del sector per compartir experiències, formes de treballar, conèixer-se mútuament […]

Llegir més

Ajornem les Jornades al 2021

Aquest any 2020 està sent complicat, i és per això que amb pena ens veiem amb la responsabilitat d’ajornar algunes de les activitats previstes durant l’any: II Jornadas de Dramaturgia para la Infancia y la Juventud Les Jornades organitzades per Assitej Espanya, TTP, Te Veo, Unima, Autoras y Autores de Teatro i Entnae es posposen fins […]

Llegir més

Coneixes la resta de projectes de l’associació?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a