L’associació > Jornades de Dramatúrgia per a la Infància i la Joventut

L’any 2019, de la unió de les inquietuds compartides entre ASSITEJ i TTP, sorgeixen les I Jornades de Dramatúrgia per a la Infància i la Joventut. Davant l’èxit de la seva primera edició i les conclusions plantejades llavors, es fa patent la necessitat de donar-los continuïtat amb un caràcter anual. D’aquí en endavant sorgeix un primer grup de treball compost per cinc associacions nacionals: ASSITEJ Espanya, Asociación Te Veo, Unima Espanya, Autoras y Autores Teatrales i l’Escuela Navarra de Teatro.

Conscienciar sobre la importància de la dramatúrgia dirigida a infants i joves, incentivar l’escriptura teatral per aquest públic i promoure el contacte de les diferents arts escèniques dins del camp de la dramatúrgia.

En la primera edició vam poder comptar amb la reconeguda dramaturga canadenca Suzanne Lebeau que va ser l’encarregada de dur a terme el taller de dramatúrgia. A més a més es van realitzar diferents debats i conferències que porten a la reflexió del sector.

Darreres notícies publicades sobre Jornades de Dramatúrgia per a la Infància i la Joventut

II JORNADAS DE DRAMATURGIA PARA LA INFANCIA Y LA JUVENTUD

La reconeguda dramaturga mexicana Maribel Carrasco impartirà un taller d’escriptura teatral per a públic infantil i juvenil. Enguany, després dels fantàstics resultats obtinguts de les primeres Jornades, altres tres entitats (TEVEO, UNIMA i AAT) amb vinculació amb les arts escèniques per a la infància i la joventut se sumen a ASSITEJ i TTP per a organitzar les II Jornades de Dramatúrgia per a […]

Llegir més

Coneixes la resta de projectes de l’associació?

Busques un espectacle per programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a