L’associació > Decàleg de la TTP

Des de la TTP hem elaborat un decàleg d’objectius que responen a necessitats específiques de les arts escèniques i de carrer per infants i joves. Representem el tipus d’espectacle amb més difusió, representacions i espectadors del territori català. Tot plegat ens acredita per convertir-nos en l’organisme que vetlla per la professionalitat del sector.

10 objectius relacionats amb la qualitat i la dignificació del sector

1. Aconseguir que les arts escèniques i de carrer per infants i joves tinguin el mateix reconeixement social que qualsevol altra disciplina de les arts escèniques i musicals.

2. Aconseguir que les institucions públiques ens valorin artísticament i donin el suport que es mereix a les arts escèniques i de carrer per infants i joves.

3. Vetllar perquè les companyies d’espectacles per a tots els públics treballin amb el màxim rigor i qualitat.

4. Treballar conjuntament amb productors, programadors, circuits, etc., perquè tot el procés de creació, distribució i organització de l’acte i actuació tingui la màxima qualitat i rigor professional.

5. Aglutinar el màxim nombre de companyies d’espectacles professionals que compleixin els pressupòsits de l’associació, i coordinar-nos amb altres associacions amb interessos comuns.

6. Lluitar per la normalització i dignificació de les campanyes de teatre escolar, tenint cura del nivell de qualitat dels espectacles i vetllar perquè els infants siguin tractacs amb el respecte que mereixen com a espectadors de teatre.

7. Vetllar pel compliment dels drets d’autor dels espectacles per a tots els públics.

8. Lluitar per obtenir més presència als mitjans de comunicació.

9. Vetllar perquè les condicions legals (fiscals i laborals) siguin les òptimes i les mateixes per a tot el sector.

10. En definitiva, procurar que el resultat final de l’esforç creatiu tingui el millor marc possible per arribar al seu públic.

Comparteix-ho:

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a