L’associació > EscenaFamiliar.cat

EscenaFamiliar.cat és un portal web que va néixer el novembre de 2014 amb l’objectiu de donar visibilitat al sector de les arts escèniques per a la infància i la joventut i connectar amb les famílies. Oferim notícies, entrevistes, reportatges, una àmplia agenda d’espectacles a gaudir arreu de Catalunya, crítiques, un directori de companyies i espectacles i el Club dels Culs Inquiets per poder descobrir experiències úniques.

Des de fa temps, una de les grans preocupacions de les companyies és com arribar als infants. En el cas dels espectacles per tots els públics, sempre hi ha un adult que fa d’intermediari entre les companyies i el públic objectiu que són els infants, sigui el programador o l’adult acompanyant (tutors, mestres, pares, germans…). Una altra de les grans problemàtiques del sector, és donar visibilitat a les companyies, que moltes vegades troben dificultats en els mitjans de comunicació o espais publicitaris.

Per això vam crear un projecte nostre, a la nostra manera, les nostres normes i idees i que ens permet tenir aquesta relació amb els infants, els nostres culsinquiets.

A partir d’aquí ens vam ficar a la feina. El nostre estimat Piju de La Baldufa ens va fer el logo. Heu pensat mai en el seu significat? Animalets veient un espectacle, divertit, pensant en tots els públics diferents, igual de diferents que els animalons que en formen part.

Que hi pots trobar?

Notícies per coneixer tota l’actualitat del sector de les arts escèniques i de carrer per a la infància i la joventut: premis, novetats, celebracions, i més que hauràs de descobrir.

Reportatges per descobrir més de les companyies, dels projectes, del sector, en profunditat. Secrets que els personatges preferits dels més petits ens confien i nosaltres compartim amb vosaltres.

Directori de companyies i espectacles. On els protagonistes sou vosaltres: podeu valorar els espectacles amb estrelletes, o deixar un comentari. No som Netflix, però nosaltres entre nosaltres també ens podem fer recomanacions.

Agenda, actualitzada, completa. De referència per trobar un espectacle per cada dia que ho vulguis. Tria el lloc i la data, i l’#AgendaEscenaFamiliar en fa la resta.

El club: experiencies uniques, sortejos… Si en vols saber més t’hi pots inscriure AQUÍ

Darreres notícies publicades sobre EscenaFamiliar.cat

TTP i Pallassos sense fronteres, junts per la solidaritat amb Ucraïna

Per celebrar el Dia Mundial de les Arts Escèniques per a la Infància, EscenaFamiliar, la TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics), i l’ONG Pallassos sense fronteres, s’uneixen per recaptar fons que permetin oferir suport emocional a la infància refugiada d’Ucraïna. El diumenge 20 de març se celebra el Dia Mundial de les […]

Llegir més

Jordi Sunyer: “La pandèmia no és res més que un element més de la nostra desconnexió amb el planeta”

L’epidemiòleg Jordi Sunyer, cap del Programa de Salut Infantil de l’Institut de Salut Global de Barcelona, va ser el darrer convidat al Parlem una estona, un cicle de xerrades en els quals la TTP vincula professionals i especialistes de diversos àmbits amb el món de la cultura i les arts escèniques i de carrer per […]

Llegir més

Ramon Molins: “El teatre sempre es mentida però el bon teatre està fet de veritats” a EscenaFamiliar.cat

Ramon Molins és actor, director i dramaturg. També és l’únic dels tres fundadors de la companyia Zum-Zum Teatre, que enguany celebra 25 anys d’existència, que encara en forma part. Una conversa amb ell és apassionant, divertida, extensa -ja ho veureu- amb un punt de caòtic i, sempre, molt enriquidora. Sobretot perquè de teatre per a […]

Llegir més

Coneixes la resta de projectes de l’associació?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a