L’associació > Mostra Mestra

Educació i cultura han d’anar de la mà però perquè això sigui una realitat s’han de conèixer. El 2018 posem en marxa aquest projecte que pretén donar eines als i les docents per entendre millor el llenguatge teatral, aprofundir en les obres que poden anar a veure amb els alumnes i descobrir eines escèniques que poden aprofitar en les seves classes i explicacions de continguts curriculars. Potenciem el coneixement mutu entre artistes i docents i la reflexió conjunta.

Un itinerari integrat per diversos espectacles de diferents disciplines artístiques i destinats a diverses edats durant el dissabte de Mostra Igualada, un parell de professionals de les arts escèniques i fins a una desena de docents són els ingredients de la Mostra Mestra.

Darreres notícies publicades sobre Mostra Mestra

Mostra Mestra, unint escola i espectacles

La iniciativa de la TTP – Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics busca apropar el teatre a les escoles mitjançant el professorat.   Des de la TTP, Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics, amb col·laboració de Mostra Igualada, es proposa l’activitat MOSTRA MESTRA. Dissabte 28 de març, 10 mestres, 3 professionals de les arts escèniques i […]

Llegir més

Coneixes la resta de projectes de l’associació?

Busques un espectacle per programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a