Subvencions per a obres de restauració i conservació d’equipaments culturals

Avui ha estat publicada al DOGC la convocatòria de subvencions per a obres de restauració i conservació d’equipaments culturals: http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=753900&language=ca_ES

El termini de presentació de sol·licituds és del 20 de setembre al 3 d’octubre.

En total, el Departament de Cultura destinarà un total d’1.200.000 euros, que es materialitzaran durant el bienni 2016-2017: 400.000 euros durant el que queda d’any, i 800.000 euros l’any que ve. Aquestes quantitats estan destinades a contribuir econòmicament l’adequació d’equipaments culturals (teatres, auditoris, sales polivalents, ateneus, casals de cultura i altres equipaments culturals) propietat de fundacions i associacions amb domicili social a Catalunya.

Podran rebre subvencions les obres de conservació o restauració de caràcter urgent destinades a resoldre deficiències que comprometin l’estructura de l’equipament o que impedeixin de fer les activitats culturals; les obres per adequar l’equipament cultural a les normes de seguretat i d’accessibilitat vigents; l’aïllament acústic de sales d’assaig o de formació de què disposi l’equipament, o la millora de l’eficiència energètica en els edificis.

Les subvencions no podran superar en cap cas el 70% del cost total de la inversió objecte de l’ajut. La subvenció mínima per inversió s’estableix en 5.000 euros, tot i que queden excloses d’aquesta limitació les sol·licituds per aconseguir finançament per a la redacció dels projectes d’inversió inclosos en aquesta línia.

Podeu consultar les bases específiques en aquest enllaç: http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=751137&language=ca_ES

Tant a través del portal Tràmits gencat (http://web.gencat.cat/ca/tramits) com de l’apartat web de subvencions del Departament de Cultura (http://cultura.gencat.cat/ca/tramits/) es pot accedir a la documentació necessària per formalitzar la sol·licitud, que tan sols es pot realitzar per mitjans telemàtics.

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK