Notícies

Subvencions per a obres de restauració i conservació d’equipaments culturals

Departament de Cultura

Avui ha estat publicada al DOGC la convocatòria de subvencions per a obres de restauració i conservació d’equipaments culturals: http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=753900&language=ca_ES
El termini de presentació de sol·licituds és del 20 de setembre al 3 d’octubre.
En total, el Departament de Cultura destinarà un total d’1.200.000 euros, que es materialitzaran durant el bienni 2016-2017: 400.000 euros durant el que queda d’any, i 800.000 euros l’any que ve. Aquestes quantitats estan destinades a contribuir econòmicament l’adequació d’equipaments culturals (teatres, auditoris, sales polivalents, ateneus, casals de cultura i altres equipaments culturals) propietat de fundacions i associacions amb domicili social a Catalunya.
Podran rebre subvencions les obres de conservació o restauració de caràcter urgent destinades a resoldre deficiències que comprometin l’estructura de l’equipament o que impedeixin de fer les activitats culturals; les obres per adequar l’equipament cultural a les normes de seguretat i d’accessibilitat vigents; l’aïllament acústic de sales d’assaig o de formació de què disposi l’equipament, o la millora de l’eficiència energètica en els edificis.
Les subvencions no podran superar en cap cas el 70% del cost total de la inversió objecte de l’ajut. La subvenció mínima per inversió s’estableix en 5.000 euros, tot i que queden excloses d’aquesta limitació les sol·licituds per aconseguir finançament per a la redacció dels projectes d’inversió inclosos en aquesta línia.
Podeu consultar les bases específiques en aquest enllaç: http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=751137&language=ca_ES
Tant a través del portal Tràmits gencat (http://web.gencat.cat/ca/tramits) com de l’apartat web de subvencions del Departament de Cultura (http://cultura.gencat.cat/ca/tramits/) es pot accedir a la documentació necessària per formalitzar la sol·licitud, que tan sols es pot realitzar per mitjans telemàtics.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a