Notícies

Tornen els Premis inVISIBLES en la seva segona edició!

L’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) ha anunciat la celebració de la segona edició dels  Premis inVISIBLES, una iniciativa que té com a finalitat reconèixer la feina de totes aquelles persones, entitats o projectes que creuen en les arts escèniques per a tots els públics i amb la seva tasca o presència ajuden a fer valer el sector, a fer-ho més fàcil tot.


La segona edició d’aquest certamen comptarà amb una gala inèdita que tindrà lloc el pròxim dilluns dia 13 de maig, a les 19.30 hores, a l’Espai cultural i gastronòmic Tarambana, ubicat a Cardedeu. Al llarg de la gala es farà entrega de diferents guardons per tal de distingir un seguit de persones que generalment no estan en un primer pla, però que, en canvi, la seva feina és totalment essencial, ja que simbolitzen una aliança imprescindible per la continuïtat de les arts de carrer, el teatre, la dansa, el circ, els pallassos, les instal·lacions, la màgia, la música, l’animació i els titelles i objectes.


Els candidats a optar als Premis inVISIBLES han estat proposats pels membres de les companyies professionals catalanes d’arts escèniques que són sòcies de la TTP. Cada companyia ha pogut presentar fins a tres candidatures. Seguidament, s’ha dut a terme un període de votacions i el mateix dia de la Gala es faran públics els guanyadors/es. De la mateixa manera, enguany també s’ha creat un nou guardó, una nova categoria: el premi que concediran les persones que en gales anteriors han estat reconegudes amb un premi inVISIBLE.


La gala preveu la participació d’un centenar de persones entre les quals hi haurà membres de les companyies professionals d’arts escèniques i representants de les diferents institucions culturals del territori. Les encarregades de conduir l’acte seran les actrius Txell Botey, de la companyia Teatre al detall, i Meritxell Yanes, de la cia. PocaCosa Teatre.

Així com, també pujaran a l’escenari un seguit de professionals de les arts escèniques vinculats a la TTP que s’encarregaran d’amenitzar la jornada amb actuacions de disciplines diverses i música en directe.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a