Notícies

Subvencions biennals a projectes de cultura comunitària i transformació social

Subvencions per donar suport a projectes de cultura comunitària amb vocació de transformació social, durant un període biennal.

S’entenen per projectes de cultura comunitària amb vocació de transformació social les accions planificades i executades de forma col·laborativa en el marc d’un projecte específic per apropar les arts i les pràctiques culturals a la comunitat amb la voluntat de millorar les capacitats i les condicions de vida de les persones i col·lectius que hi participen, transformant així l’entorn sociocultural de què formen part.

A qui va dirigit?

Poden optar a aquestes subvencions les entitats privades sense ànim de lucre, tals com fundacions, associacions, federacions i cooperatives que compleixin els requisits i condicions de la base 3.

Les cooperatives han de complir els requisits que estableix l’article 144 de la Llei 12/2015, del 9 de juliol, de cooperatives per tenir la condició d’entitat privada sense ànim de lucre.

Termini de sol·licitud: del 3 al 18 de novembre a les 14h del 2022.

CANVI DE L’HORA DE TANCAMENT DEL TRÀMIT: Amb els terminis habituals, aquest tràmit es tancaria el 17 de novembre, però per poder atendre les incidències tècniques que puguin sorgir dins de termini, es posposa el tancament fins al 18 de novembre a les 14h. 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a