Notícies

Subvencions Amplia Cultura 2022 de l’Ajuntament de Girona

Aquestes subvencions es destinen a suport a activitats culturals, de promoció i exhibició, en l’àmbit de les arts escèniques, musicals, visuals, audiovisuals, literatura, cultura popular i tradicional, patrimoni cultural.

Organisme atorgant

AJUNTAMENT DE GIRONA

Objecte

Obrir la convocatòria, per a l’any 2022, per les Subvencions Amplia Cultura.

L’objecte d’aquestes subvencions és donar suport a activitats culturals complementaries a l’oferta municipal o amb finalitat inclusiva i d’acció social.

Aquestes subvencions es destinen a suport a activitats culturals, de promoció i exhibició, en l’àmbit de les arts escèniques, musicals, visuals, audiovisuals, literatura, cultura popular i tradicional, patrimoni cultural. Aquestes activitats s’han de portar a terme a la ciutat de Girona, dins del termini establert en la convocatòria, i han de ser obertes al conjunt de la ciutadania.

Beneficiaris

En la modalitat a. Subvencions per activitats culturals complementàries a l’oferta municipal hi podran optar:

– Entitats sense afany de lucre inscrites en el Registre d’Entitats Municipal de l’Ajuntament de Girona.
– Empreses que puguin acreditar en els seus objectius estatutaris la finalitat cultural i artística.

En la modalitat b. Subvencions per activitats culturals amb finalitat inclusiva i d’acció social hi podran optar:

– Entitats sense afany de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el registre municipal d’entitats de l’Ajuntament de Girona.

Accions subvencionables

En el marc d’aquests ajuts s’estableixen les modalitats següents:

a) Activitats culturals complementàries a l’oferta municipal: Activitats amb un programa cultural de qualsevol àmbit artístic que donin resposta a una demanda social que complementin l’oferta cultural municipal i que, per tant, cobreixin activitats amb poca oferta o inexistent.

b) Activitats culturals amb finalitat inclusiva i d’acció social:
 Activitats culturals o artístiques que fomentin l’atenció a les diversitats, el desenvolupament personal, l’accessibilitat i els projectes comunitaris. Actuacions que incentivin el desenvolupament social sostenible ressaltant la diferència com a valor, riquesa, oportunitat i descobriment. Accions artístiques i culturals enfocades a la innovació social i la creativitat com a eina d’apoderament de la ciutadania i de transformació social.

Termini de realització

El termini per l’execució dels projectes per les dues modalitats serà el 30 de juny de 2023 i la presentació de la justificació serà d’un termini màxim de tres mesos a partir de la finalització del període previst de l’execució de projectes, essent la data límit el 30 de setembre de 2023.

Dotació pressupostària

La dotació destinada a la subvencions Amplia Cultura és de 70.000 €

Quantia

En la modalitat a. Subvencions per activitats culturals complementàries a l’oferta municipal, l’import de la subvenció sol·licitada no podrà ser superior a la quantitat de 10.000 € ni inferior als 1.000 € i serà, com a màxim, del 50% del pressupost total del projecte.

En la modalitat b.
 Subvencions per activitats culturals amb finalitat inclusiva i d’acció social, l’import de la subvenció sol·licitada no podrà ser superior a la quantitat de 5.000 € ni inferior als 1.000 € serà, com a màxim, del 70% del pressupost total del projecte.

Lloc de presentació

Les empreses, entitats i associacions hauran de presentar les sol·licituds, juntament amb la documentació requerida a la convocatòria, de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Girona.

Les persones físiques podran presentar les sol·licituds, juntament amb la documentació requerida a les bases o a la convocatòria, de manera telemàtica o a través de qualsevol de les oficines municipals que disposen de registre d’entrada, les adreces de les quals es poden consultar en el web municipal.

En el cas de persones físiques també es podran presentar mitjançant el sistema de correu administratiu o a qualsevol dels altres llocs establerts a l’article 16.4 Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. En aquest cas, i dins del termini establert en aquesta convocatòria, es comunicarà la data i el lloc de presentació de la sol·licitud a través de l’adreça electrònica cultura@ajgirona.cat.

Termini de presentació

El termini per a la presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a comptar des de la publicació en el BOP de la convocatòria.

Normativa

Convocatòria

Extracte de convocatòria (BOP Girona 38 de 22.02.2022)

Aprovació definitiva de Bases reguladores (BOP Girona 119 de 22.06.2021)

Bases reguladores (BOP Girona 77 de 23.04.2021)

Informació extreta del Butlletí Local de Subvencions

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a