RESET. Cultura és canvi. Inspira’t en el futur

Reset CulturaRESET, amb el lema “Cultura és canvi. Inspira’t en el futur”, orbitarà al voltant de la cultura en temps de canvi: canvis en els formats i en els processos creatius, irrupció de tecnologies i nous camps de creació, canvis en els suports i en els canals per donar a conèixer la cultura, canvis en la percepció i en la participació dels públics i, com a conseqüència de tot plegat, canvis en el paper i en les eines professionals dels gestors culturals.
PROGRAMA
El programa consta de més de 50 activitats en diferents formats. ZOOM posarà el focus en l’estat de l’art de vuit sectors concrets: museus, música, videojocs, arts escèniques, patrimoni, sector editorial, sector audiovisual i biblioteques. SCREEN presenta una selecció d’inspiracions en format audiovisual; KEYNOTES aplega comunicadors destacats de la cultura; UN CAFÈ AMB… és una ocasió de trobada directa amb professionals destacats; BABEL proposa debats cara a cara: quines polítiques culturals? Cultura pública o privada? Cultura local o global? GERUNDI reflexiona sobre tres moments en el procés cultural: pensant, comunicant, educant; FLASH presenta una selecció de 10 projectes culturals per canviar la societat; WAKE UP, sessió matinal per activar el cos i la ment a la terrassa; NET-COFFE i LUNCH-OUT, espectacles, dansa, representacions, música… tindran lloc a la terrassa coincidint amb els descansos. No et perdis el programa i gaudeix de la posada en escena d’aquestes activitats; TECHNOBABBLE, secció virtual i VISITES PROFESSIONALS ens acosta a alguns dels focus culturals més actuals de Barcelona.
PONENTS
Entre d’altres:
MIQUEL CURANTA, director de Club Català de Cultura; ALBERTO FESSER, president de Fundació Contemporània i vicepresident de La Fàbrica; JOAN GONZÀLEZ, director de DocsBarcelona; JUAN INSÚA, director del CCCB Lab; MARTA LACAMBRA, directora general Fundació Catalunya La Pedrera; ÀNGELS MARGARIT, directora general Mercat de les Flors; LLUÍS NOGUERA, director CosmoCaixa Barcelona; JORDI TORT, gerent de l’Auditori
CONSULTA EL PROGRAMA AQUÍ
JORNADA ADREÇADA A
Perfils professionals vinculats a les institucions culturals públiques i a organitzacions culturals privades, professionals autònoms, emprenedors culturals, comunicadors de la cultura o estudiants de gestió cultural en tots els camps, des de les arts plàstiques fins a l’àmbit literari i editorial, les arts escèniques, la música, el cinema i l’audiovisual, els mitjans de comunicació cultural, el patrimoni, els espais culturals, les biblioteques o els videojocs.
COM M’HI INSCRIC?
Gràcies a aquesta col·laboració, l’SDE t’ofereix un 50% de descompte sobre el preu de les entrades del RESET.
Per inscriure-t’hi, omple el formulari. A la casella Tipo de inscripción, s’ha d’escollir l’opció: Máster / Desempleados / FEAGCD/ SDE, introduir el códi de descompte RES17F i pulsar a Aplicar. Finalment apareixerà el descompte reflexat.

HORARI

30-05-2017, 31-05-2017. Horari no especificat

ESPAI

CaixaForum
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8.
Barcelona 08038.
 
 
 
Una iniciativa de:
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Busques un espectacle per programar?

ttp

Carrer Cavallers 31-33, Taller 2-5
25002 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a