Notícies

RESET. Cultura és canvi. Inspira’t en el futur

Reset CulturaRESET, amb el lema “Cultura és canvi. Inspira’t en el futur”, orbitarà al voltant de la cultura en temps de canvi: canvis en els formats i en els processos creatius, irrupció de tecnologies i nous camps de creació, canvis en els suports i en els canals per donar a conèixer la cultura, canvis en la percepció i en la participació dels públics i, com a conseqüència de tot plegat, canvis en el paper i en les eines professionals dels gestors culturals.
PROGRAMA
El programa consta de més de 50 activitats en diferents formats. ZOOM posarà el focus en l’estat de l’art de vuit sectors concrets: museus, música, videojocs, arts escèniques, patrimoni, sector editorial, sector audiovisual i biblioteques. SCREEN presenta una selecció d’inspiracions en format audiovisual; KEYNOTES aplega comunicadors destacats de la cultura; UN CAFÈ AMB… és una ocasió de trobada directa amb professionals destacats; BABEL proposa debats cara a cara: quines polítiques culturals? Cultura pública o privada? Cultura local o global? GERUNDI reflexiona sobre tres moments en el procés cultural: pensant, comunicant, educant; FLASH presenta una selecció de 10 projectes culturals per canviar la societat; WAKE UP, sessió matinal per activar el cos i la ment a la terrassa; NET-COFFE i LUNCH-OUT, espectacles, dansa, representacions, música… tindran lloc a la terrassa coincidint amb els descansos. No et perdis el programa i gaudeix de la posada en escena d’aquestes activitats; TECHNOBABBLE, secció virtual i VISITES PROFESSIONALS ens acosta a alguns dels focus culturals més actuals de Barcelona.
PONENTS
Entre d’altres:
MIQUEL CURANTA, director de Club Català de Cultura; ALBERTO FESSER, president de Fundació Contemporània i vicepresident de La Fàbrica; JOAN GONZÀLEZ, director de DocsBarcelona; JUAN INSÚA, director del CCCB Lab; MARTA LACAMBRA, directora general Fundació Catalunya La Pedrera; ÀNGELS MARGARIT, directora general Mercat de les Flors; LLUÍS NOGUERA, director CosmoCaixa Barcelona; JORDI TORT, gerent de l’Auditori
CONSULTA EL PROGRAMA AQUÍ
JORNADA ADREÇADA A
Perfils professionals vinculats a les institucions culturals públiques i a organitzacions culturals privades, professionals autònoms, emprenedors culturals, comunicadors de la cultura o estudiants de gestió cultural en tots els camps, des de les arts plàstiques fins a l’àmbit literari i editorial, les arts escèniques, la música, el cinema i l’audiovisual, els mitjans de comunicació cultural, el patrimoni, els espais culturals, les biblioteques o els videojocs.
COM M’HI INSCRIC?
Gràcies a aquesta col·laboració, l’SDE t’ofereix un 50% de descompte sobre el preu de les entrades del RESET.
Per inscriure-t’hi, omple el formulari. A la casella Tipo de inscripción, s’ha d’escollir l’opció: Máster / Desempleados / FEAGCD/ SDE, introduir el códi de descompte RES17F i pulsar a Aplicar. Finalment apareixerà el descompte reflexat.

HORARI

30-05-2017, 31-05-2017. Horari no especificat

ESPAI

CaixaForum
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8.
Barcelona 08038.
 
 
 
Una iniciativa de:
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a