Notícies

Puppet Motion, la nova TTPforma que tindrà lloc a la Fira de Titelles de Lleida

L’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics i la Fira de Titelles coorganitzen una nova TTPforma, una sessió formativa d’un matí de durada on professionals de diversos àmbits comparteixen els seus coneixements amb les persones inscrites.

En aquesta ocasió, la jornada rep el títol de ‘Puppet Motion’ i posarà el focus en reivindicar el protagonisme dels curtmetratges i pel·lícules en què els titelles i objectes en són protagonistes, com una vessant més de l’art titellaire. Es parlarà sobre la motivació que duu a les companyies a avesar-se en aquest nou art i tanmateix les dificultats amb les quals es troben, sobretot a nivell pressupostari comparant el món cinematogràfic i el de les Arts Escèniques.

La TTPforma, que se celebrarà en el marc de la 34a edició de la Fira de Titelles, tindrà lloc el divendres 5 de maig de 10 a 11 hores al Foller principal de La Llotja. La sessió serà moderada per Alfred Sesma i comptarà amb la presència d’Andrea Díaz Reboredo i Trukitrek. S’obrirà un torn de paraula amb els assistents per generar un espai de debat i consulta amb els ponents.

Per participar en aquesta activitat és necessari estar acreditat a la Fira i inscriure’s a la jornada Coorganitzada amb la TTP.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a