Notícies

Presenta les teves propostes al Culthunting day

Ets artista i tens una idea per al món de l’empresa?

A CultHunting busquen les 20 idees artístiques més innovadores que aportin valor a les marques. Creus que pot ser la teva? Presenta-la.
La cultura és pura creativitat i volem que esdevingui motor d’innovació per al món de l’empresa. Des de l’art podem ajuda a fer les coses de manera diferent. CultHunting té com a objectiu crear ponts entre artistes i directius.
Afanya’t a enviar al teva proposta si vols ser una de les 20 idees artístiques que es presentaran davant de 100 directius al proper CultHunting Day. Tindrà lloc a l’Arts Santa Mònica el 21 de novembre.
CULTHUNTING DAY  és una jornada sobre cultura i art com a motor d’innovació a l’empresa, que es portarà a terme el dia 21 de Novembre a l’Arts Santa Mònica de Barcelona. A la jornada participaran artistes que hagin volgut presentar els seus projectes d’innovació a través de l’art i la cultura davant de responsables d’organitzacions que creuen en aquesta filosofia, amb la finalitat de donar visibilitat als artistes i crear sinergies de col·laboració entre artista i empresa.
La data límit per presentar els projectes és el 26 de setembre. Per a més informació, podeu consultar el web www.culthunting.com, o us podeu posar en contacte trucant al telèfon: 933 182 650.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a