Notícies

Oberta la convocatòria per presentar obres al XLVII Premi Born de Teatre i la VII Residència de Creació Teatral

El Cercle Artístic ha obert aquest primer de març la convocatòria del XLVII Premi Born de Teatre 2022. Com ja s’ha implantat l’any passat, només s’acceptarà una obra inèdita per autor, que s’haurà d’enviar en format digital.

Les obres presentades han de ser inèdites i estar escrites en qualsevol de les dues llengües oficials de les Illes Balears. Els autors poden presentar una sola obra amb la condició que no hagi estat premiada abans del veredicte final del jurat. La dotació es manté en 14.000 euros, a més de l’edició de l’obra a les quatre llengües oficials de l’Estat espanyol.

El termini d’admissió de les obres és des de l’1 de març fins a les 23:59h de l’1 de juny de 2022. I el veredicte del jurat es farà públic el dia 22 d’octubre de 2022, en el transcurs de l’acte de lliurament que tindrà lloc al teatre des Born.

VIII Residència de Creació Teatral

Així mateix, en el marc de la celebració del XLVII Premi Born de Teatre, el Cercle Artístic ha convocat també la VIII Residència de Creació Teatral, una iniciativa adreçada a les companyies teatrals i/o projectes teatrals col·lectius, a les quals el Cercle Artístic ofereix una estada de dues setmanes per desenvolupar la seva proposta artística, que finalitza amb una representació/assaig del muntatge obert al públic. El termini per a la presentació de projectes és també fins a l’1 de juny del 2022. La companyia guanyadora es donarà a conèixer l’1 de juliol del 2022.

Les bases ja es poden consultar al web de www.cercleartistic.com i breument també es podran trobar a www.premiborndeteatre.com

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a