Notícies

Posicionament internacional als cercadors

sde_logoEn aquest seminari s’establiran les bases per a la creació d’una estratègia de posicionament als cercadors des de dos punts de vista: d’una banda  la publicitat de pagament per clic (SEM) i, de l’altra,  el posicionament natural i orgànic (SEO). Totes aquestes estratègies parteixen des del punt de vista d’una empresa internacional que vol promocionar-se als països de destinació d’exportació, i incloure també la seva planificació, l’estratègia, la configuració i el seguiment.
En acabar d’aquest seminari, els assistents tindran els coneixements per a aparèixer en un cercador quan un client potencial busqui el seu producte, en qualsevol idioma i en qualsevol país del món.
Properes sessions:
Dijous, 9 d’abril de 2015 / Dimecres, 30 de setembre de 2015
Atenció: per poder assistir al taller també és imprescindible portar l’ordinador portàtil amb dispositiu Wi-Fi i cable  d’alimentació.
Aforament limitat: 1 persona per empresa o entitat. 45 places disponibles.

HORARI i ESPAI

27 de gener, de 09:00h a14:00 h.
UPF. Edifici ESCI-Born. Aula Mango. Passeig Pujades, 1. Barcelona 08003.
Obertura de la inscripció 21/01/2015 a les 08:30h.

PONENT
Víctor de Francisco.Va ser el primer professional autoritzat per Google per impartir els seminaris oficials d’AdWords a Espanya (2007-Google AdWords Seminar Leader), i n’és professional autoritzat des de l’any 2005. Llicenciat en ciències empresarials, especialitat de gestió internacional. Màster en finances i màster en gestió d’Internet per l’Institut Català de Tecnologia (ICT). És professor de cursos i seminaris de comerç internacional i màrqueting internacional relacionats amb el món d’Internet, en més de 30 organismes, com ara cambres de comerç, patronals i universitats (com la Universitat de Barcelona,UB), o l’Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI).

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a