Notícies

Oberta la inscripció d’espectacles a MADferia 2022

El període d’inscripció a la Convocatòria artística de MADferia 2022 (14 al 17 juny) finalitza el dia 15 de desembre de 2021.

MADferia és una fira d’arts escèniques que se celebra anualment a Madrid. Neix en el 2005, sent el seu objectiu principal impulsar, dinamitzar i generar mercat en l’àmbit de les arts escèniques.

MADferia combina l’exhibició de les últimes creacions d’arts escèniques de l’Estat espanyol, amb activitats orientades a la reflexió i a la trobada entre els professionals del sector.

MADferia està organitzada per ARTEMAD (Associació d’Empreses Productores d’Arts Escèniques de Madrid) i està associada a COFAE (Coordinadora de Fires i Arts Escèniques de l’Estat espanyol).

Recomanacions:

MADferia és una fira que admet propostes escèniques de qualsevol disciplina i format, encara que prestarà especial atenció a les noves dramatúrgies i a les produccions que no hagin realitzat gira ni participat en altres fires de l’Estat.

Es valorarà la data d’estrena dels espectacles, per la qual cosa se suggereix que aquesta sigui posterior a gener de 2020.

Es recomana que els espectacles a presentar no tinguin una durada superior als 90 minuts i que no presentin especial complexitat tècnica.

Els camps assenyalats amb () són obligatoris per a la presentació d’aquesta sol·licitud i per a la seva valoració per part de la direcció artística.

És obligatori incloure link a un vídeo complet de la peça inscrita, excepte en el cas que es tracti d’una estrena absoluta. Les peces que no aportin vídeo no seran valorades.

Agrairem corroborar que la data de caducitat dels enllaços que s’adjuntin al formulari siguin posteriors al 31 de maig de 2022.

Una vegada realitzada la inscripció rebràs un correu electrònic automàtic de confirmació. En cas de no rebre-ho en 48h, es prega contactar amb l’organització per a confirmar la inscripció: secretaria@madferia.com

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a