Notícies

La TTP es suma a “Convoca la cultura”, el moviment que ens uneix a tots.

La TTP s’ha adherit a “Convoca la Cultura”, un moviment que uneix diferents professionals amb un objectiu comú. Animem a que totes les entitats i professionals de la cultura també s’hi sumin. Com més serem més força tindrem!

UNEIX-TE I DIFON!
Mobilització conjunta estatal el 5 D’OCTUBRE DE 2020.

Després dels diferents moviments associatius i socials sorgits en les últimes setmanes com a suport a la crisi que està sofrint el sector cultural, neix CONVOCA LA CULTURA, fruit de la unió de diferents professionals amb un objectiu comú. Aquest moviment pretén secundar i donar visibilitat a totes les entitats, estructures i moviments que lluiten per la dignificació de la cultura, a través d’una demostració pública d’unitat sectorial.

Convoca la Cultura crida a la mobilització i a l’organització, per a realitzar una acció conjunta i massiva a nivell estatal el dia 5 D’OCTUBRE DE 2020 en les principals ciutats del territori.

Convoca la Cultura .
Perquè ha arribat el moment que la cultura es manifesti de manera conjunta i contundent.
Perquè en aquests moments ja no importen gèneres, estils o sectors; davant la crisi actual es fan explícites les precàries condicions de totes les persones treballadores de la cultura i la seva inestabilitat. És moment de fer una demostració pública, sense deixar a ningú enrere.

És moment de demostrar que la cultura no és un mer adorn i exigir un canvi de paradigma que passa per canviar, no sols el sistema professional, també la prioritat que atorguem a la cultura com a societat. Per una política cultural que dignifiqui a un sector menyspreat i ara en perill d’extinció, per unes polítiques que dignifiquin la cultura: uneix-te.

Convoca la Cultura, a la cultura, per la cultura.

Adhesions a través d’AQUEST FORMULARI

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a