Notícies

La Tal, companyia sòcia de la TTP, entre la Programació del reconegut Festival OFF d’Avinyó

Del 7 al 30 de juliol de 2022 té lloc la 56a edició del reconegut Festival OFF d’Avinyó. Enguany, entre la programació, s’hi pot trobar la Companyia La Tal, sòcia de la TTP, amb l’espectacle de teatre i clown, per a tots els públics, Italino Grand Hotel.

L’espai Alya del Festival acull aquest espectacle que explica la història d’un personatge solitari que renta, planxa i perfuma els llençols d’un hotel que es troba ubicat en una gran ciutat. Des del soterrani viu i somia entre els llençols, amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra.

El Festival OFF d’Avinyó compta amb una programació de més de 1500 espectacles per dia i amb un miler de companyies procedents de fins a 30 països diferents. Aquesta ciutat de la Provença francesa es converteix pràcticament durant un mes en un autèntic escenari on els visitants poden gaudir de les diferents disciplines de l’espectacle en viu com el teatre, el circ, el ball o la música. Creat l’any 1947 per Jean Vilar, el Festival és reconegut com un dels esdeveniments culturals més importants de França i també a escala internacional.

La Cia. La Tal ja va ser-hi present l’any 2019 amb l’espectacle Démodés.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a