Notícies

II Trobada de teatre jove a Catalunya

youth-theatreDissabte 25 d’octubre de 2014, al Casal d’Olesa de Montserrat, dins de la IX Mostra Butaka Jove!

Seguint la feina feta a la I Trobada de Teatre per a Joves a Catalunya, realitzada també al Casal d’Olesa el 15 de maig passat, convoquen a tots els professionals i interessats en aquest sector i aquests públics, per a debatre sobre el document que va sortir d’aquella I Trobada, completar el diagnòstic del per què, i començar a proposar accions i, si pot ser, crear sinèrgies i compromisos entre els professionals, els programadors i les institucions.

Segueixen sent vàlides les raons que varen portar a convocar aquella I Trobada. La idea és que ara volen ampliar el cercle. Ampliar també la radiografia de com es troba aquest sector, poc visible, que de vegades sembla tocat de mort, i que no rep gaire ajuts d’aquells que haurien de vetllar perquè l’assistència al teatre (llegiu-hi espectacles) no s’interrompi a partir dels 10-12 anys, per reprendre-la -amb sort, i en un percentatge molt menor- passats els 18. I finalment, i mirant endavant, ampliar el nombre d’idees, de compromisos, de propostes concretes que cal fer per redreçar la situació actual.

Prendran com a partida el document que va recollir el debat de la I Trobada. N’extrauran els punts més rellevants del Què passa? i del Per què passa?

A continuació convidaran diversos assistents a completar aquest dibuix de la realitat. També aquells que, en el seu municipi o la seva iniciativa, estan assolint èxits esperançadors.

Després del descans del dinar, us convidaran a fer una mena de ‘carta als reis’. Com hauria de ser aquesta oferta d’espectacles per a aquestes edats? És possible? Estem preparats com a sector i com a societat?

I, com a conclusió, al costat de cada mostra butaka jove - 2013cosa que volen que sigui d’una altra manera, hi posarem què cal fer, i què cal que fem perquè això sigui possible en un futur.

Com en la trobada del mes de maig, miraran de recollir totes les dades  dels assistents, perquè tothom es pugui connectar.

I com no, prendre el compromís de fer una III Trobada, per mirar de sumar-hi més gent, i seguir amb propostes, i intercanvi d’experiències.

Tots els implicats hi sou convidats: Companyies, Programadors, Institucions… i tots aquells/es que estiguin interessats/des en la temàtica, i hi vulguin aportar experiències i idees. Inscriu-t’hi!!
Més informació AQUÍ
Aquesta trobada l’organitza: Butaka Teatre Jove i Jovespectacle
 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a