Notícies

IF Barcelona: festival, simposi i jornada internacional

Els objectes són els protagonistes a IF Barcelona

Cartell Simposi Dramatúrgies de l'Objecte

L’Institut del Teatre acull, els propers 3, 4 i 5 de novembre, una nova edició del Festival IF Barcelona, una iniciativa que vol donar visibilitat, desenvolupar i enfortir el sector del teatre de figures, visual i d’objectes fixant-se en la creació escènica, la recerca i l’educació. El festival consta de dues parts independents però alhora complementàries: el simposi Dramatúrgies de l’objecte (dies 3 i 4) i la VI Jornada Internacional Educació i Titelles: El joc simbòlic amb el titella (dia 5).
Plataforma de recerca i desenvolupament, el simposi Dramatúrgies de l’objecte coincideix amb el programa de suport a la creació de projectes en residència vinculats a les dramatúrgies de l’objecte al centre Arts Santa Mònica. La mostra de processos de creació restarà oberta al públic del dia 17 al 27 de novembre.
El dia 3, el simposi constarà d’una conferència inaugural a càrrec de la companyia Mal Pelo i de diverses presentacions de comunicacions; així mateix,  permetrà conèixer el treball d’artistes com Martina Tosticarelli, Romeo Castellucci, Eloi Ysàs, Luca Valentino, Jordà Ferré, David Espinosa, Carles Cañellas o Iker Vicente, que acaba d’impartir el postgrau “El sigiloso conjuro de lo salvaje” a l’Institut del Teatre. El dia 4, es podrà escoltar la conferència de Shaday Larios i veure les propostes de Joan-Sabas Pardo, Javier Swedzky, Mariela Richmond, Valerio Zanardi, Xesca Salvà, Enric Farrés o Leonora Monroy. Cal destacar també la participació dels professors de l’Institut del Teatre Roberto Fratini i Jordi Palet. Trobareu el programa complet en aquest enllaç.
Pel que fa a la VI Jornada Internacional Educació i Titelles (5 de novembre), es proposa compartir, gaudir i enriquir-se amb les experiències educatives d’experts en teatre d’objectes com Phillippe Choulet, Valèrie Gentile, Jonathan Sánchez, Pere Bigues, Núria Mestres, Raúl Vaimberg o Teia Moner. Consulteu-ne el programa en aquest enllaç.
Podeu inscriure-us conjuntament al simposi i la jornada o bé per separat, des d’aquest formulari: https://goo.gl/forms/NAGjybdUj8hUkN1r2. Per a més informació: info@ifbarcelona.cat / Tel. 617 937 004.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a