Notícies

'Estoesloquehay' obre la convocatòria per participar en la seva 12a edició a Altorricó (Osca)

La mostra artística ESTOESLOQUEHAY obre el termini de presentació de propostes a músics i espectacles de carrer.
El festival també s’obre convocatòria de participació per a l’exposició col·lectiva dirigida a artistes plàstics, dissenyadors i fotògrafs.
La mostra artística rural ‘Estoesloquehay’ obre el termini de convocatòria per a aquells artistes, formacions musicals, espectacles de carrer i DJs que vulguin actuar a la 12a edició, que se celebrarà al municipi d’Osca de Altorricón del 20 al 22 de juny. A més, també s’obre el termini perquè artistes plàstics, dissenyadors i fotògrafs presentin les seves propostes de participació per a l’exposició col·lectiva de caràcter anual de Estoesloquehay i que es podrà visitar durant els tres dies de la mostra.
La filosofia del projecte i el caràcter fronterer de la població que acollirà aquesta nova cita han inspirat la seva temàtica: “Sense límits”. La programació concentrarà una dotzena de propostes artístiques els estils es troben allunyats de l’origen dels seus propis autors, de manera que els artistes assimilen com a seves tendències d’altres èpoques i parts del món.
Així, els artistes, amb espectacles i obres adaptats a aquesta temàtica, tindran a partir del dimarts 25 de març fins al divendres 25 d’abril a les 14.00 hores per inscriure en ambdues convocatòries.
Aquesta mostra itinerant, que viatja cada any a una localitat diferent de la província d’Osca, visitarà al juny Altorricón. La plaça de bous del municipi, construïda en els anys cinquanta del passat segle i actualment amb poca activitat, serà l’epicentre de la les actuacions musicals. A més, una variada programació d’activitats gratuïtes i per a tots els públics complementa cada any la mostra, amb les aportacions d’artistes de diferents disciplines: Espectacles de petit format, peces de dansa i teatre contemporani, actuacions de circ, números de màgia i correfocs es s’han programat en edicions anteriors en un variat programa cultural ideat per un entorn eminentment rural.
Bases de participació AQUÍ.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a