Notícies

El dimarts 15 de desembre es celebra la primera trobada en línia de Mercartes 2021

Dimarts 15 de desembre a les 12.00 hores (horari peninsular) es celebrarà la Primera Trobada en línia Mercartes 2021. Serà la primera de diverses trobades amb els quals es pretén preparar l’agenda de treball de Mercartes i brindar l’oportunitat de conèixer detalladament com serà la celebració d’aquesta 9a edició del Mercat de les Arts Escèniques i les diferents activitats que estan programades. En definitiva, l’objectiu és començar a preparar des d’aquest mateix moment –i amb la participació de tots– aquesta trobada professional que se celebra el 2, 3 i 4 de març de 2021 a Valladolid.

En aquesta primera trobada en línia oferirem les claus de dues de les activitats de Mercartes: «Facilitadors» i «Padrins i Padrines».

Per a això comptarem, d’una banda, amb Gonzalo Andino (Facilitador en les edicions de 2018 i 2021) i María López (Padrina en l’edició de 2018); per l’altre, ens acompanyaran Alba Espinasa, que ens comptarà com va ser la seva experiència en 2018 en l’activitat «Facilitadors», i Luis Gonzalo Sánchez , que farà el propi sobre l’activitat «Padrins i Padrines».

La trobada en línia es desenvoluparà a través de la plataforma zoom

El termini per a registrar-se en aquesta trobada finalitza el dilluns 14 de desembre a les 18.00 hores.

REGISTRA’T AQUÍ

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a