Notícies

Cursos amb TragantDansa

Es centrem en l’estudi de la dansa contemporània i disciplines entorn el cos i el moviment.
El conjunt de cursos que ofereixen busquen desenvolupar les capacitats físiques i tècniques, la consciència i sensibilitat corporal, i alhora desplegar i enriquir el potencial creatiu de cada persona.
Així doncs es centrem en tres àrees de treball:
1. L’àrea de  tècnica de Moviment. i entrenament.
2. L’àrea de consciència i creixement personal
3. L’àrea de creació i creativitat
Tenen un programa de CURSOS REGULARS al llarg de l’any i  un programa de CURSOS INTENSIUS a tragantDansa (Barcelona) i a tragantCAMP (a l’Alzina de Ribelles, la Noguera, Lleida)
Els cursos regulars ofereixen una formació continuada d’octubre a juny, repartida en tres trimestres: Tardor, (octubre, novembre, desembre), Hivern (gener, febrer i març) i Primavera (abril, maig i juny).
Aquests cursos  conformen les matèries troncals del nostre programa educatiu, el qual es complementa i reforça  amb els diferents cursos intensius.
Cada alumne escull lliurement segons les seves necessitats pedagògiques i horàries, el curs o combinació de cursos desitjats.
Els cursos intensius els podem trobar en: diferents caps de setmana, èpoques de vacances (Nadal i Setmana Santa) i a l’estiu (Juliol i Setembre).
Són cursos que complementen i aprofundeixen en diferents matèries i també donen a conèixer mètodes i treballs menys coneguts a casa nostra.
Més informació a: TragantDansa

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a