Notícies

Convocatòria de suport per a noves creacions en arts de carrer 2022

El suport és per a una nova creació en arts de carrer i oferirà 10.000 euros.

L’Associació Plataforma d’Arts de Carrer obre la convocatòria del Suport a una Nova Creació en Arts de Carrer, dotat amb 10.000 euros.

La convocatòria arrenca el dia el dia 7 d’octubre de 2022 i finalitzarà el dia 28 d’octubre de 2022

Emmarcat dins les activitats que l’Associació promou per donar valor i visualitzar les arts de carrer, el Suport a la Creació en Arts de Carrer té la voluntat de donar suport a noves produccions i a aquelles companyies de teatre, circ, dansa, clown, titelles, arts visuals i/o treballs transdisciplinars que tenen com a escenari el carrer.
Poden presentar la seva sol·licitud creadores i creadors i companyies professionals amb domicili fiscal a Catalunya. Queden excloses aquelles companyies o artistes vinculades a esdeveniments associats a la Plataforma d’Arts de Carrer i cada sol·licitant només pot presentar un projecte en aquesta convocatòria.

Les bases es poden descarregar en aquest ENLLAÇ
El formulari per presentar propostes es pot trobar en aquest ENLLAÇ

Paral·lelament al formulari, és INDISPENSABLE enviar la següent documentació per correu electrònic a l’adreça artsdecarrer@gmail.com:
Dossier complet del projecte que ha de constar – com a mínim – de: Dossier complet del projecte que ha de constar – com a mínim- de: Síntesi d’una pàgina // Motivacions i objectius del projecte // Informació detallada del projecte artístic i trajectòria dels seus responsables // Requisits tècnics // Pressupost de despeses i ingressos // Calendari de treball // Imatges // Altres

Quan s’escaigui, cartes de compromís de coproducció i/o programació, així com altres documents que reflecteixin la implicació de diferents agents en el projecte.

El jurat estarà format per les direccions artístiques dels esdeveniments que formen part de l’Associació Plataforma d’Arts de Carrer i farà la tria el mes de novembre 2022.

El jurat valorarà la qualitat artística de la proposta, la seva viabilitat tècnica i econòmica, la presència d’altres coproductors (tant públics com privats) i diversificació en el finançament del projecte, i que el projecte potenciï l’espai de carrer. Es valoraran positivament aquelles propostes que no només utilitzen el carrer com a escenari, sinó que a més sàpiguen desplegar-se i dialogar en l’espai públic.

Si teniu cap dubte, podeu adreçar-vos a artsdecarrer@gmail.com amb l’assumpte “Suport A La Creació 2022”

L’Associació Arts de Carrer reuneix els festivals, fires i mostres que tenen les arts de carrer com a eix conductor principal de la seva programació. Entre les seves finalitats, destaca el foment dels espais de reflexió entorn de les arts de carrer. En aquest sentit, promou jornades, publicacions i estudis per tal de posar en valor els creadors, les seves produccions artístiques i les relacions entre artistes, festivals, espectadors i ciutadania en general.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a