Notícies

Apostem pel futur, apostem per les tecnologies 2.0

Xarxes socials (Font de la imatge: artanoticies.opennemas.com)
Imatge extreta de artanoticies.opennemas.com

Estem davant un nou entorn, un nou paradigma i des de la TTP fa ja un temps que treballem per adaptar-nos a aquestes noves circumstàncies i és per això que apostem per les tecnologies 2.0 per apropar-nos al públic, professionals del sector, institucions, etc.
Avui volem presentar-vos els nostres perfils per tal que pogueu seguir més d’aprop no sols que fem a la TTP sinó també què fan els nostres socis i altres notícies culturals que poden ser interessants.

  • FACEBOOK: el nostre perfil és /ttp.cat i allí podreu trobar informació de les actuacions dels nostres socis, informacions culturals, les activitats que fem la TTP, etc.
  • TWITTER: ens podeu seguir a @ttp_cat Una forma molt més àgil i ràpida de saber què està passant. A més a més, tenim dos hashtags força interessants:
    • #ttpbolos –> amb aquest hashtag podreu seguir les actuacions que tenen els dels nostres socis
    • #ttpforma –> aquesta és l’etiqueta que utilitzem per fer el seguiment de les sessions #ttpforma que fem cada segon dimarts de mes, exeptuant els mesos d’estiu, i altres trobades formatives que s’organitzen des de la TTP
  • YOUTUBE: al nostre canal AssociacioTTP podreu trobar els vídeos dels nostres socis classificats segons la disciplina artística i també podeu enllaçar amb els canals dels nostres socis directament.
  • FOURSQUARE: és la darrera xarxa a la que ens hem incorporat. A partir d’ara podreu saber on som. El nostre usuari és Associació TTP

Bé, esperem trobar-vos ben aviat a les xarxes!
 

Comparteix-ho:

1 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a