L’AADPC organitza la tercera edició del curs Producció i gestió d’arts escèniques per a creadors, una formació especialitzada perquè els artistes puguin aprendre com fer realitat els seus projectes escènics, des de la idea fins a la posada en escena i la venda de l’espectacle.

Enguany el curs millora i s’adapta per tal d’oferir les millors eines i continguts als alumnes, tot posant èmfasi en la posada en pràctica dels coneixements per tal de crear projectes de qualitat, i en la venda i distribució dels espectacles per tal de fer-los viables.

Els principals aspectes a destacar del curs 2015 són:

  • Nou mòdul de mercats i xarxes
  • Aprofundiment en la posada en pràctica dels continguts
  • Possibilitat de matricular-se a mòduls independents
  • Facilitats pel pagament

Com en anteriors edicions, la qualitat de la formació està garantida per un equip docent amb professionals de llarga trajectòria en el sector de les arts escèniques: Montse Prat, Marc Gall, Iva Horvat o Cristina Calvet, entre d’altres.

L’objectiu del curs és ser una eina útil per als creadors d’arts escèniques que volen tirar endavant els seus propis projectes. Trobareu més información a http://www.aadpcformacio.com.

L’AADPC (Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya), amb Montserrat Prat (gestió de projectes empresarials i culturals), i la col·laboració de l‘SdE i l’Institut del Teatre ha endegat aquesta nova edició del Curs de Producció i Gestió d’Arts Escèniques, amb el suport del Departament de Cultura de la  Generalitat de Catalunya, l’ ICUB, AISGE i l’APCC i l’ApdC.