Subvencions a la programació realitzada de música en viu de caràcter professional

L’objecte d’aquesta línia de subvencions és donar suport a la contractació artística de la programació realitzada de música en viu de caràcter professional en les modalitats següents:

  • Festivals organitzats per ajuntaments i ens que en depenen.
  • Programació de música en viu (festivals, cicles, temporades i programació estable de sales) realitzada per empreses o entitats privades.

Cal tenir en compte:
El pressupost total sol·licitat es refereix al total de les despeses de contractació de l’objecte de la subvenció.

Termini per sol·licitar l’ajut: del 16 de maig al 7 de juny de 2017, ambdós inclosos.

Aquests ajuts són de tramitació telemàtica obligatòria. Cal que eviteu navegar amb Internet Explorer versió 8 o inferior.
Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia a  Tràmits gencat

A qui va dirigit
  1. Per a Festivals organitzats per ajuntaments i ens que en depenen únicament poden optar a les subvencions els ajuntaments de Catalunya i ens que en depenen, incloses les societats mercantils amb capital social íntegrament o majoritàriament públic.
  2. Per a la programació de música en viu realitzada per empreses o entitats privades  poden optar a les subvencions les empreses de caràcter privat domiciliades a Catalunya o en un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu amb establiment operatiu a Catalunya, així com les entitats privades sense afany de lucre domiciliades a Catalunya.

Visiteu el web per a més informació i per demanar aquest ajut