Ambauka

El projecte neix el 2008 a l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei, quan uns quants monitors decideixen formar un grup per celebrar la Festa de la Primavera. Després d’aquella primera exitosa actuació, el 2009 la formació es consolida sota el nom d’Ambaükatunàbia (més endavant escurçat a Ambauka), i des de l’inici el grup destaca per la seva aposta pels espectacles familiars de qualitat, altament participatius, enèrgics i per a totes les edats, amb alt contingut en valors i emocions i amb música de qualitat que combina sons i músiques populars i moderns.


Amb quatre discs (Mira com sona, 2010; Tal dia farà un any, 2014; De cap per avall, 2019 i Peti qui peti!, 2023) i una pel.lícula (Ambauka i el fantasma Bububú, 2022) sota el braç, i èxits com La Llegenda de Sant Jordi o L’energia de l’esplai, Contents, El Drac Qüí o Bon profit! (amb videoclips amb milions de reproduccions a Youtube).

El 2023 celebren els 15 anys de trajectòria estrenant dues noves propostes en directe: l’espectacle de sala La Gran Família i el concert polivalent Peti qui peti!. Dos espectacles que mantenen l’energia canyera i gamberra i l’essència del primer dia, amb l’experiència afegida d’aquests anys rodant pels escenaris i fent cantar, ballar, pensar i passar-s’ho bé a petits i grans.

Web de la companyia
ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a