Notícies

XXII Premi ASSITEJ Espanya de Teatre per a la Infància i la Joventut

Fins al 15 d’octubre romandrà oberta la convocatòria per presentar textos al XXII Premi ASSITEJ Espanya de Teatre per a la Infància i la Joventut.

ASSITEJ Espanya, amb l’objectiu de fomentar la creació i suscitar un interès més gran per un teatre de qualitat dirigit a la infància i la joventut, convoca el XXII Premi ASSITEJ Espanya de Teatre per a la Infància i la Joventut.

Podran participar-hi autores de qualsevol nacionalitat amb obres originals escrites en castellà o en qualsevol de les llengües cooficials de l’Estat espanyol (acompanyades de traducció al castellà), i que s’adaptin al gènere teatral, així com al públic infantil o juvenil. La temàtica, estructura i nombre de personatges són totalment lliures. Les obres han de ser inèdites i no premiades a altres concursos. Es poden presentar obres en coautoria.

Cada participant pot presentar un màxim de dues obres, que seran enviades per correu electrònic a premis@assitej.es en format PDF i amb una extensió mínima de 30 fulls.


S´atorgarà un únic premi de 2.500€ i un trofeu commemoratiu per a la millor obra presentada. A més, l’obra premiada podrà ser publicada per ASSITEJ dins de la Col·lecció de Teatre.

El termini perquè els i les sol·licitants enviïn els seus textos finalitzarà el 15 d’octubre del 2022 a les 24:00h (hora peninsular espanyola), i el jurat farà públic el seu veredicte abans del 15 de febrer del proper any.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a