Notícies

XXI Premi ASSITEJ Espanya de Teatre per la Infància i la Joventut

ASSITEJ Espanya, amb la finalitat d’estimular i suscitar un major interès per un teatre de qualitat dirigit a la infància i la joventut, convoca el XXI Premi ASSITEJ Espanya de Teatre per a la Infància i la Joventut.
Podran participar autors/as de qualsevol nacionalitat amb obres que estiguin escrites en castellà o en qualsevol de les llengües cooficials de l’Estat espanyol (acompanyades de traducció al castellà), i que s’adaptin al gènere teatral, així com al públic infantil o juvenil. La temàtica, estructura i nombre de personatges són totalment lliures. Les obres han de ser inèdites i no premiades en altres concursos. Es podran presentar obres en coautoría.
Cada participant pot presentar un màxim de dues obres, que seran enviades per correu electrònic a premios@assitej.net en format PDF i amb una extensió mínima de 30 fulles.
S’atorgarà un únic premi de 2.500 € i un trofeu commemoratiu per a la millor obra presentada. A més, l’obra premiada serà publicada per l’Associació dins de la Col·lecció de Teatre.
El termini perquè els i les sol·licitants enviïn els seus escrits finalitzarà el 15 d’octubre de 2020 (a les 24:00h., hora peninsular espanyola), i el jurat farà públic la seva fallada abans del 15 de febrer del pròxim any.

Tota la informació i les Bases AQUÍ

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a