Notícies

XV Encuentros TE VEO

Els XV ENCUENTROS TE VEO, veuran la llum del 8 al 12 de novembre. Les portes del Teatre Calderón de Valladolid s’obriran de bat a bat per rebre a professionals del sector que vindran de tots els punts de la geografia espanyola, a professors de totes les disciplines i edats, pares, nens i joves, pedagogs, músics … tothom serà benvingut perquè aquests “encuentros” no tindrien sentit sense la pluralitat dels seus participants.
L’Associació TE VEO i el Teatre Calderón han fet un esforç per donar continuïtat a un Festival que és conegut i reconegut nacional i internacionalment. Mantenint l ‘”esperit” de tots els anys anteriors per seguir propiciant un espai de “reflexió” i “aprofundiment” per millorar l’accés de nens i joves al teatre, per millorar el fet escènic, per donar alè a totes aquelles companyies i educadors que segueixen creient que l’educació i la cultura són pilars fonamentals per crear ciutadans més lliures i millors. En definitiva, comptaran amb professionals tant de l’escena com de l’educació perquè ens expliquin experiències i perquè ens donin claus de futur.
“ESCENA I EDUCACIÓ” serà el lema d’aquest any perquè:
Dins d’aquestes trobades hi ha un capítol especial de ACTIVITATS PER A CENTRES ESCOLARS destinades a educació infantil, primària, especial, ESO, batxillerat i cicles de formació professional, en horari escolar, acompanyats dels seus professors i també taules de reflexió en què s’abordaran temàtiques relacionades amb aquest apartat.
Són pocs dies però moltes emocions sobre de l’escenari i al pati de butaques perquè, com sempre, la gran aposta dels ENCUENTROS TE VEO 2013 són els nens, nenes i joves als que ens dirigim.
Podeu consultar la programació aquí.
Per a més informació i la fitxa d’inscripció, cliqueu aquí.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a