Notícies

Xerrada informativa sobre les ajudes de Fons Europeus referents a Arts Escèniques i Música

Jaime Guerra i Fernando Cern (INAEM) explicaran com és el mecanisme de sol·licitud i concessió d’ajudes procedents dels fons europeus en l’àmbit de les arts escèniques i de la música.

– Convocatòria d’ajudes a estructures del INAEM
– Convocatòria d’ajudes a infraestructures de les Comunitats Autònomes

TROBADA EN LÍNIA:
DIJOUS 11 DE NOVEMBRE DE 2021
A les 12.30 HORES
Durada màxima: 90 minuts.

El pròxim dia 11 de novembre a les 12.30 h. tindrà lloc el webinar, organitzat per la XARXA Espanyola DE TEATRES i FAETEDA, sobre “Ajudes públiques per a la modernització de les estructures de gestió artística en l’àmbit de les arts escèniques i de la música, emmarcades en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de la Unió Europea”.

La sessió ser impartida per Jaime Guerra (Director del Departament de Coordinació del INAEM) i Fernando Cern (Subdirector General de Teatre i Circ del INAEM) i estarà presentada per Carlos Morn (President de la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de titularitat pública) i Jess Cimarro (president de FAETEDA).

En aquesta xerrada informativa es presentaran les línies clau de les ajudes provinents de Fons Europeus per al sector de les arts escèniques i de la música. Es proporcionarà informació detallada sobre les tipologies de convocatòria d’ajudes, terminis de presentació, requisits i objecte.

La trobada se celebrar a través de la plataforma Zoom. Es requereix inscripció.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a