Notícies

Workshop Sin Filtros, aquest setembre a Eivissa impartit per Exchange Live Art

“SENSE FILTRES. Art d’acció, comunicació i creació compartida”
13-18 Setembre
Imparteix Exchange live art

En el marc del Territori Festival

En aquest taller de 6 dies el procés creatiu girarà entorn del tema de la comunicació, proposa la performance com una pràctica artística que serveixi d’eina per a crear, observar-se dins del col·lectiu al qual es pertany i reflexionar sobre com ens comuniquem. Es partirà del joc, l’absurd, el divers, l’impuls, l’emoció i la reflexió com a bases d’aquest procés per a convertir l’espai del taller en un lloc on les persones se sentin còmodes i segures per a explorar lliurement.

“Sense filtres” fa referència a una de les qualitats que es consideren fonamentals en l’àmbit del performance art: l’honestedat.

Aquest taller propícia el treball col·lectiu i col·laboratiu a través del diàleg, afavorint els processos creatius compartits i generant un espai on créixer, allunyant-nos de la dinàmica de la creació en solitari. El taller culminarà amb una mostra oberta al públic dins del festival el dissabte 18 de Setembre.

Dirigit a totes aquelles persones interessades en l’art d’acció, la comunicació i els processos creatius compartits amb o sense formació prèvia en art.

Lloc: Sala Petita. Ca Ventosa. Eivissa
Horari: de 9.15 a 13.45h
Preu general 350€ / 300€ per a reserves abans del 31 de Juliol.
Preu per a residents a les illes Balears: 250€ / 200€ per a reserves abans del 31 de Juliol.

Si desitges assistir envia la teva carta de motivació a workshop@territorifestival.com (explica sobre tu i per què et ve de gust assistir).
Les inscripcions s’aniran tramitant per ordre de sol·licitud.
Si ets resident a Eivissa, si us plau adjunta el teu certificat de resident.

Ofereixen a artistes internacionals i nacionals no residents a les Illes Balears: 4 beques d’allotjament gratuït en espai compartit amb artistes del festival. L’allotjament (a 15 min del centre d’Eivissa) seria per als dies que dura el workshop a casa eivissenca amb habitació, cuina i bany compartits. Si vols que valorin la teva proposta, envia carta de motivació i sol·licitud de beca.


Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a