Notícies

Viu el Teatre impulsa aquest 2023 la Beca Mans

Viu el Teatre impulsa aquest 2023 la Beca Mans, per acompanyar a persones creadores al llarg de dos anys en el seu procés de creació  i amb una mirada de 360 graus.

La Beca ofereix una dotació econòmica de 7.000€ assessorament professional durant totes les etapes de producció i exhibició al llarg de dos anys. 

Amb més de 20 anys de trajectòria treballant en les arts escèniques i donant suport a la creació, Viu el Teatre fa un pas endavant oferint una de les beques artístiques més completes del sector juntament amb diferents agents culturals que s’han sumat a la iniciativa per sumar esforços i aportar eines per a la sostenibilitat. També per evitar la precarietat en les arts escèniques i promoure la viabilitat de projectes escènics de persones creadores i companyies. 

La Beca Mans ofereix suport durant dos anys en totes les fases del procés de producció i execució del projecte, així com assessorament tècnic i de promoció i difusió del projecte. 

La Beca Mans va adreçada a companyies, col·lectius i professionals de les arts escèniques per a la infància/tots els públics amb un projecte teatral per a desenvolupar.

  • -La inscripció s’obrirà el 9 de setembre i es rebran projectes durant 2 mesos. 
  • -La valoració dels projectes es durà a terme al novembre.  
  • -La resolució al desembre 2023. Una comissió formada per a representants del sector teatral amb diferents experteses en tota la cadena de valors de les arts escèniques. 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a