Notícies

Una TTPForma, els Speed Meetings, un sTTriPtease i molt més! No et perdis les activitats que coorganitza la TTP a Fira Titelles

TTPforma: Generació d’imatges amb intel·ligència artificial


En aquesta nova TTPforma coorganitzada conjuntament per la TTP (Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics) i la Fira de Titelles, es parlarà sobre què és la intel·ligència artificial, com funciona i les seves possibilitats aplicades a les arts escèniques amb Jordi V. Pou. 


De què parlem quan parlem de generació d’imatges amb IA? Què és i com funciona explicat de manera senzilla. Com s’entrenen els models de generació d’imatge i d’on surten les imatges que generen?
Es resoldran dubtes sobre conflictes amb els drets d’autor en l’entrenament dels models i sobre qui és l’autor de les imatges generades. On som? Es desfaran mites. Les mans i els minions. La realitat sobre el que es pot i no es pot fer actualment, més enllà d’opinions interessades de totes bandes. 

A càrrec de Jordi V. Pou


Web de projectes:www.jordivpou.info
Instagram: https://www.instagram.com/jordivpou/


Des dels anys 90 es dedica professionalment a la fotografia, treballant en àmbits molt diversos, des de la fotografia de premsa i documental a la docència, sense oblidar mai el seu treball més creatiu.
El seu treball se centra en la intersecció entre dos pols de treball ben definits. Per un costat, la voluntat expressa de cercar les seves imatges en la més estricta proximitat, en els espais més íntims i coneguts. Per altra banda, qüestionar-se els usos de la mateixa fotografia, cercant els seus límits, tant en l’aspecte més tècnic com en el vessant de la representació i el sentit. Els seus projectes més recents investiguen la interacció de la fotografia amb l’evolució tecnològica, treballant amb intel·ligència artificial per qüestionar els límits del llenguatge fotogràfic.


La seva obra forma part de col·leccions privades i públiques, destacant la Col·lecció Nacional de fotografia de la Generalitat de Catalunya i el fons d’art de l’Ajuntament de Lleida. El seu treball s’ha pogut veure nacionalment i internacionalment en exposicions individuals i col·lectives. Ha exposat en festivals com FotoEspaña, Panoràmic, Primavera Fotogràfica o Embarrat, i també en centres d’art com La Panera de Lleida o Arts Santa Mònica. Ha fet conferències en festivals de fotografia com l’Embarrat o el Latitudes. A més, ha impartit cursos en universitats com la Menéndez Pelayo, la Pompeu Fabra o la Universitat de Lleida.

Informació pràctica


Dia: Divendres 3 de maig

Horari: de 10 a 12 h 
Lloc:La Llotja. Foller principal
Inscripció: és necessari estar acreditat a la Fira i inscriure’s a la jornada
Públic: Professional


SPEED MEETINGS DE LA FIRA DE TITELLES DE LLEIDA

D’altra banda, la TTP també coorganitzarà els Speed Meetings de la Fira de Titelles, que consisteixen en reunions ràpides de 10 minuts de durada entre programadors i companyies, per facilitar que es coneguin i hi hagi contacte entre ells, l’intercanvi i presentació de projectes i potenciar les possibilitats de negoci.
Les companyies que hi vulguin assistir s’hi hauran d’inscriure. Des de la TTP es gestionarà l’agenda per tal que uns i altres es puguin reunir.  

Informació pràctica


Dia: Divendres 3 de maig

Horari: de 16 a 17 h
Lloc: La Llotja. Sala Martina Castells 
Inscripció: és necessari estar acreditat a la Fira i inscriure’s a la jornada
Públic: Professional

STTriPtease ORIGEN DE LA COMPANYIA BORJA SAND ART


Arriba un nou “sTTriPtease” a la Fira, una trobada que permetrà intercanviar idees, créixer i evolucionar com a professionals. Després de veure l’espectacle ens trobarem, creadors i públic per tal de compartir idees en un debat que ha de girar entorn de tots aquells elements que fan ric un espectacle. Despullarem els processos de creació d’aquesta obra, per descobrir allò que hi ha darrere i que no es veu a simple vista, buscant conèixer diferents formes de treballar així com les idees creatives que envolten la producció d’una obra.


La companyia ens acompanyarà en aquest punt de partida per crear debat, discussió i intercanvi d’idees sobre els processos de producció en els espectacles familiars. Una forma entretinguda, pràctica i efectiva de créixer i millorar entre tots, tant per la companyia que exposa la seva feina com per tots aquells que hi assistim.

Informació pràctica


Dia: Diumenge 5 de maig

Horari: de 12.45 a 13.15 h
Lloc:Teatre Escorxador. Sala 1
Públic: Professionals i familiar
Companyia:Borja Sand Art

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a