Notícies

Una Fira Tàrrega diferent, amb la participació de la TTP i dels socis

Com cada any quan arriba setembre, ens trobem a Tàrrega per viure uns dies de teatre, de carrer, d’espectacles i de gent. Aquest any, la diferència és evident, ens trobem a una Tàrrega diferent, online, però que segueix sent Fira Tàrrega.

Univers TTP

A l’univers TTP, podem trobar tots els projectes dels socis presents a Fira Tàrrega. Dades, descripció, imatges i contacte dels diferents espectacles que faciliten la comunicació i coneixença de nous espectacles. I si, també n’hi ha que estàn encara en procés de creació (petits “spoilers” que ens agraden a tots!).

El nostre projecte, Catàleg TTP

A la Llotja en Línia també podem trobar el nou projecte de la TTP (que més endavant us anirem informant millor de totes les novetats).
Presentem per fí la nova pàgina web de la TTP, en la qual podeu trobar un catàleg de totes les companyies sòcies i dels seus espectacles. Sona bé oi? Doncs ja podeu fer una ullada, i estigueu atents a totes les novetats. I si voleu conèixer més, a la Llotja en línia trobareu tota la informació i la presentació.

I els socis, què?

Els socis participen a Fira Tàrrega com cada any, aquesta vegada amb diferents activitats online. Apunta’t-ho tot i no et perdis res!

Dia 9/9 

12.00 h. Sessió de PITCHINGS de projectes en creació dirigits al mercat de parla catalana i taules de treball amb les companyies

“Fragile” de Ferran Orobitg (a la recerca de Residència / Espais per assajar / Preestrenes)

Una història personal , explicada com a metàfora per arribar a l ‘experiència de moltes persones que han viscut un càncer, bé en primera persona, bé per un familiar o amic. Un relat paradoxal i estrany sobre la fragilitat de la condició humana.

“Kujira” de Centre de Titelles de Lleida 

Kujira, una cria de balena blava, plora en veure es deteriora el planeta. Kujira emprèn un viatge per fer sentir el seu plor i cant d’alarma contra el canvi climàtic, la contaminació i la sobre explotació dels recursos del planeta. Un espectacle itinerant on Kujira s’obre camí per la ciutat fent sentir el seu cant a la vida i al respecte al medi ambient interpel·lant a l’espectador sobre la responsabilitat col·lectiva envers l’emergència climàtica.

“El laberinto del cuco” d’EspectacleSpectacular  (a la recerca de coproducció / Residència / Estrena)

La companyia Itinerània i el dibuixant Max treballen  en un nou format, un còmic que es llegeix a les parets d’un laberint. Com en els llibres amb històries bifurcades, els participants d’aquesta instal·lació seguiran trames diferents segons les decisions que prenguin a cada encreuament de camins. Guiats per un personatge alat molt especial en una història on tot gira al voltant del temps, que avança o s’atura… com els jugadors d’un laberint.

Dia 10/9 

10.05 h. Sessió d’SPEAKERS CORNER dirigida al mercat internacional

Cia. Campi Qui Pugui
Camí a l’escola

L’extraordinària història de tres germanes que s’enfronten diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l’escola. Pendents de fer l’estrena oficial i poder compartir aquest espectacle amb el públic i el sector.

Inspira Teatre
KL’AA, la teva cançó

Projecte artístic creat per dones i dirigit a públic de 0 a 3 anys. Es basa en la música vocal i el moviment. Sense text i proper.

15.00 h. Sessió de PITCHINGS de projectes en creació dirigits al mercat internacional i taules de treball amb les companyies

 “Secrets” de Tombs Creatius (a la recerca de Coproducció / Inversió financera / Reserva prèvia)

Els secrets són emocionants. S’expliquen a cau d’orella, es descobreixen a través del forat del pany o quan s’obre una caixa. Els cors bategen més de pressa. Qui sap si és el final d’una història o la solució a una endevinalla oculta. I si fos la resposta a una pregunta eterna? Potser desencadenarà un final diferent. Ho sabrem si ens arrisquem a sentir, viure, mirar, experimentar, compartir i tornar-ho a provar. Només ho sabrem si ens atrevim a jugar.

16.00 h. Sessió d’SPEAKERS CORNER dirigida al mercat internacional

Holoqué
La Caixeta (The Little Box)

Un relat sobre el despotisme i els amors prohibits, en un cosmos regit per la música i la dansa. Un viatge explicat amb hologrames i vídeo mapping. Espectacle adaptat al context de la COVID19.

Cia. La Industrial Teatrera
Herencia

Un espectacle en clau de clown sobre el món que deixem… Dos personatges dins d’un abocador d’escombraries… un viatge tendre i divertit per transformar la nostra herència.

Teia Moner SCCL – Addaura Teatre Visual
KLÉ

Teatre visual per public familiar inspirat en Paul Klee i la BAUHAUS, amb música en directe de Vassil Lambrinov de Blaumut.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a