Notícies

Últims dies per la presentació d’espectacles per a la Feria de Huesca 2021.

La 35a Edició de la Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca obre el termini perquè les companyies i productores presentin les seves propostes per a la seva programació.

El termini d’inscripció que estarà obert fins al pròxim 21 de juliol es llança en les seves dues modalitats: Fira sense condicions i Programació general.

La Fira sense Condicions es desenvoluparà el diumenge 26 de setembre en la localitat de Almudévar, a pocs quilòmetres d’Osca, i comptarà amb espectacles que per les seves característiques estiguin especialment adaptats per a girar en l’àmbit rural. Els espais rurals manquen d’infraestructures culturals pròpies o, quan n’hi ha, presenten limitacions que impedeixen l’acolliment de qualsevol mena d’espectacle. Per aquest motiu, se seleccionaran propostes versàtils, fàcilment adaptables o específicament concebudes per a desenvolupar-se amb les mínimes exigències tècniques i exhibides en espais «sense condicions»

La Programació general es podrà veure en diferents espais de la ciutat d’Osca des del dia 27 al 30 de setembre. L’organització seleccionarà entre 25 i 30 espectacles de dansa, teatre i circ, de diferents formats, amb preferència per propostes contemporànies destinades a públic adult o públic general. Pots consultar els criteris de programació en aquest enllaç.

Totes les propostes han de ser envides a través de la web, abans del 21 de juliol de 2021, en el següent enllaç:


Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a