Notícies

Últim dia per inscriure’s a les Jornades de circ de l’APCC

El 23 i 24 d’octubre es duran a terme les Jornades del Sector del Circ al Konvent de Berga. Es tracta d’una trobada impulsada per l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) amb l’objectiu que hi participin tots i totes les professionals. Aquestes jornades volen dur a terme una reflexió interna del sector, i ser un espai de relació per a conèixer a d’altres persones de l’àmbit del circ català i els seus projectes. L’objectiu és discutir en comú quins són els reptes i proposar plans de futur per tal d’enfortir el circ a Catalunya.

En AQUEST FORMULARI us podeu inscriure fins el dia 20 d’octubre Esperem que sigui del vostre interès i que hi pugueu assistir. Creiem sincerament que aquestes Jornades han de ser un èxit de participació per donar veu a tota la diversitat del circ!

Sabem que unes jornades en cap de setmana poden dificultar l’assistència d’artistes que estiguin treballant, i de cara a pròxims debats tindran lloc entre setmana.

Perquè unes jornades ara?
L’aparició el 2004 de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya, APCC, va propiciar la vertebració del sector del circ i ha donat impuls a la posada en marxa de polítiques institucionals a favor del circ per començar a situar-lo al mateix nivell que la resta d’arts escèniques, amb el Pla Integral del Circ el seu moment i la culminació en la creació de La Central del Circ i el Pla d’Impuls actual.

Algunes coses han canviat, unes han millorat, altres no tant…

Les JORNADES DEL SECTOR DEL CIRC DEL 23 I 24 D’OCTUBRE  han de permetre fer una reflexió interna, parlar, conèixer als i les noves professionals del sector així com als projectes, els recents  i els veterans, i  discutir en comú quins són els reptes, proposant plans de futur  a mig, curt i llarg termini que ens il·lusionin, per tal d’enfortir l’àmbit del Circ a Catalunya i les nostres professions.

Aquesta jornada està oberta a tota la gent que participa del circ a Catalunya en tota la seva diversitat.

Objectius
Els objectius de les Jornades són:
 
• Identificar els reptes actuals del circ a Catalunya
• Desenvolupar un full de ruta a llarg termini per treballar aquests reptes de futur
• Reforçar la cohesió i la confiança entre tots els agents 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a