Notícies

#TTPforma: Taller de disseny i sol·licitud de les ajudes a les estructures escèniques i musicals amb fons Next Generation (Convocatòria INAEM)

El Ministerio de Cultura/INAEM ha convocat les ajudes a les ESTRUCTURES escèniques i musicals amb fons Next Generation de la UE. Amb motiu d’aquesta convocatòria, organitzem un taller per a ajudar a idear, dissenyar i completar les sol·licituds per a aquesta ajuda.

En aquesta ocasió aquest taller es desenvoluparà en dues sessions, totes dues de 2 hores de durada i en format en línia.

Impartirà el taller César García (València, 1978), llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, Antropologia Social i Cultural i Humanitats. Fundador de LA FINESTRA Nou Circ a mitjan de 2012 juntament amb Alberto Vidal, Juanin Silva i Olga Osuna, formant un equip heterogeni i transdisciplinar que abasta àrees de producció, exhibició i formació en Nou Circ.

Dies: divendres 14 i dijous 20 de gener
Format: online
Horari: 10:00 – 12:00h
Formador: César García, de La Finestra Nou Circ
Preu: Socis i sòcies de la TTP gratuït – No socis de la TTP 10 €
Places limitades!

Sol·licitem a les persones participants que per al taller tinguin llegida i revisada les bases i convocatòria de les ajudes i les seves idees en un esborrany.

Podeu llegir les bases i convocatòria aquí:

El dia 14 de gener la sessió se centrarà a explicar què està admès i com sol·licitar-ho en aquestes ajudes, donar idees, aclarir dubtes i plantejar com fer la sol·licitud.

El dia 20 de gener, i un cop les persones assistents hagin pogut treballar les seves propostes, en trobarem de nou per repassar les qüestions que hagin sorgit, aclarir dubtes, revisar casos concrets i dubtes que puguin sorgir. 

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a