Notícies

TTPforma, Speed Meetings, STTriPtease i companyies programades! La TTP present en la nova edició de Fira Titelles de Lleida

TTPforma Puppet Motion

La TTP, Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics, coorganitza juntament amb Fira Titelles una nova TTPforma, una sessió formativa d’un matí de durada on professionals de diversos àmbits comparteixen els seus coneixements a

En aquesta ocasió, la TTPforma rep el nom de ‘Puppet Motion’ i se centrarà en reivindicar el protagonisme dels curtmetratges i pel·licules en què els titelles i objectes en són protagonistes, com una vessant més de l’art titellaire. Es parlarà sobre la motivació que duu a les companyies a avesar-se en aquest nou art i tanmateix les dificultats amb les que es troben, sobretot a nivell pressupostari comparant el món cinematogràfic i el de les Arts Escèniques.

La jornada comptarà amb la moderació d’Alfred Sesma i la presència de les companyies Andrea Díaz Reboredo i Trukitrek i s’obrirà un torn de paraula amb els assistents per generar un espai de debat i consulta amb els ponents.

Horari: Divendres dia 5 de maig de 10 a 11 h
Lloc: Foller principal – La Llotja
Inscripció: és necessari estar acreditat a la Fira i inscriure’s a la jornada
Coorganitzada amb la TTP

Speed Meetings

La TTP i la Fira Titelles conduiran una nova edició dels Speed Meetings, reunions ràpides de 10 minuts de durada entre programadors i companyies que tenen com a objectiu facilitar que es coneguin i hi hagi contacte entre ells, intercanviant i presentant projectes tot potenciant les possibilitats de negoci.

Les companyies que hi vulguin assistir s’hi hauran d’inscriure. Des de TTP es gestionarà l’agenda per tal que uns i altres es puguin reunir.

Horari: Divendres 5 de maig de 16 a 17 h
Lloc: Sala Martina Castells – La Llotja
Inscripció: és necessari estar acreditat a la Fira i inscriure’s a la jornada

sTTriPtease ‘Entrañas’

Els sTTriPtease són una activitat amb nom provocador que incentiva a un acte encara més provocatiu: el debat i la reflexió sobre els processos creatius. El dissabte 6 de maig tindrem la oportunitat de viure un nou sTTriPtease, una activitat coorganitzada de la mà de la TTP i la Fira de Titelles de Lleida que oferirà l’oportunitat de descobrir tot el que amaga la nova obra ‘Entrañas’ de la companyia riojana El Patio Teatro. 

Horari: Dissabte 6 de maig un cop finalitzada la funció de les 19.45 hores
Lloc: A la mateixa Sala 2 del Teatre de l’Escorxador
Inscripció: és necessari estar acreditat a la Fira i inscriure’s a la jornada

Companyies de la TTP programades

Farrés Brothers i Cia., Dins el cau del Tabalet

Centre de Titelles de Lleida, Es ven germà petit

Xip Xap, Rag & Bone

Zum Zum Teatre, El testament

Jam, L’Actitud

Giramàgic, KariGuri

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a