Notícies

#TTPForma: L’espai sonor en les Arts Escèniques

El proper 15 d’octubre, simultàniament des de Fira Mediterrània i el FIET, parlarem amb diferents ponents sobre la importància de l’espai sonor en les Arts en viu.

Quina importància té l’espai sonor en les Arts en viu? Les creacions compten amb molts elements dramàtics i narratius, i l’espai sonor va més enllà de la banda sonora i la composició musical. Com s’enriqueix una producció quan es té en compte l’espai sonor? De quines eines i recursos es disposa per al disseny i composició?

En aquesta TTPforma volem preguntar-nos: com està canviant la sonoritat dels espectacles? Com es pot construir una bona proposta sonora? Ens porta avantatge el cinema?

#TTPForma Fira Mediterrània

De les 15:30h a les 17:00h

Ponents:

Juan José Javierre Acín és conegut principalment pels seus treballs en la banda de garage rock, Mestissos, i per la seva posterior trajectòria com a compositor de les reeixides comèdies cinematogràfiques Fuera de carta, Que se mueran los feos y Villaviciosa de al lado. A més és considerat com un dels pioners de la moderna dance music a Espanya amb els seus projectes Soul Mondo i Nu Tempo.

Damien Bazin, ha treballat a muntatges tan rellevants com ‘Suck Suck’ de Carles Santos, ‘Germanes’ de Carol López, ‘Dansa d’Agost’ de Ferran Utzet o les recents ‘La reina de la bellesa de Leenane’ de Julio Manrique i ‘La bona persona de Sezuan’ d’Oriol Broggi.

#TTPForma FIET

De les 12:00h a les 14:00h

Ponents:

Antoni Tolmos és pianista, compositor, productor musical, Doctor en filosofia i conferenciant. Té publicats dotze treballs discogràfics, llibres i articles en congressos internacionals. Ha escrit música per a teatre, audiovisuals i per a programes de televisió on també n’ha estat creador i presentador.

Marc Espinosa és graduat en Audio Ingeneering per la SAE Barcelona, Tècnic Superior en So i Tècnic Electrotécnic. Té experiència audiovisual en Lead Audiovisual Technician – Altitude London (Londres) i Tècnic de so- SKT Events (Lleida). Treballa amb companyies com Campi Qui Pugui, Festuc Teatre, Íntims Produccions, Zumzum Teatre, Aquafonia, Un Teatre, i Cia Anatomia del Cactus entre altres. I actualment es troba en les gires musicals de Koers Reggae Band i EMLAN.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a