Notícies

#TTPForma: Com podem fer arribar el nostre projecte als mitjans de comunicació?

El proper dimecres 7 de juliol, descobreix les claus per una bona estratègia de premsa de la mà de La Tremenda i la TTP.

Com podem fer arribar el nostre projecte als mitjans de comunicació? Què haig de tenir en compte per dissenyar una bona estratègia de premsa? Quines eines i materials necessito per a executar una campanya de premsa?

La Tremenda proposa una formació on parlarem de com funciona la comunicació a l’actualitat i de com podem començar a treballar estratègies de premsa des dels respectius projectes culturals.
La formació combinarà la part teòrica amb alguns exercicis pràctics.

El programa de la sessió és el següent:

  1. Com funciona la comunicació a l’actualitat?
  2. La notícia
  3. Els mitjans de comunicació
  4. El gabinet de premsa
  5. Habilitats comunicatives
  6. Posar-se davant dels mitjans. El portaveu

Data: Dimecres 7 de juliol 2021
Hora: de 10 a 12 h
Lloc: Sala Club Social de SGAE Catalunya
Gratuïta i oberta a tothom (Places limitades)

LA TREMENDA

La Tremenda som una cooperativa de comunicació especialitzada en l’àmbit cultural i social. Des de fa més de tres anys ajudem a visibilitzar els nostres clients. Escoltem, establim objectius, analitzem, dissenyem i executem la millor estratègia de comunicació. Som un equip consolidat i multidisciplinari, que hem agafat el millor de les experiències professionals de cadascuna de les integrants, treballant amb altres agències i gabinets de premsa, i hem abandonat les metodologies i praxi que ens semblaven ineficients per construir un projecte que recuperi els valors de l’artesania i la creativitat i faci valdre la importància de les noves tecnologies per potenciar els recursos comunicatius. Entenem la comunicació com una eina fonamental per consolidar projectes i generar comunitats al seu voltant que els coneguin, reconeguin i acompanyin. Creiem en una cultura de base, horitzontal i democràtica, d’accés igualitari, que permeti desenvolupar una visió crítica del
món, generant i exercint pensament emancipador. Ens comprometem a dur a terme els projectes incorporant-hi la perspectiva feminista, antiracista i cooperativa, volent actuar com a multiplicadora d’aquests valors en les realitats en les quals intervinguem.

NÚRIA OLIVÉ

Núria Olivé, graduada en Comunicació Cultural per la Universitat de Girona i Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. Sòcia de La Tremenda, cooperativa dedicada a la gestió i la comunicació cultural i social, des d’on treballa amb projectes com la comunicació del Teatre de l’Aurora, Dagoll Dagom, Sala Beckett, Bitò Produccions, Fira Mediterrània, Barcelona Creative Commons Film Festival, Mostra Igualada, Fira Trapezi Reus i altres projectes vinculats a les arts escèniques, la música, el cinema i la cultura en general.
Ha treballat com a executiva de comunicació i premsa a Comèdia Comunicació i Mèdia i també ha format part de l’equip de premsa de FiraTàrrega 2015 i 2016. Anteriorment ha treballat de periodista d’àmbit local i ha col·laborat al portal cultural Surtdecasa.cat.

Organitza:

Amb la col·laboració de:


Últimes notícies:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Busques un espectacle per programar?

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a