Notícies

TTP i Fira de Titelles de Lleida presentan L'Estudi sobre el sector dels titelles a la següent #TTPforma

La 30a edición de la Fira de titelles de Lleida está a la vuelta de la esquina. El acontecimiento tendrá lugar los días 3, 4 y 5 de mayo en la ciudad de Lleida y contará con un espacio exclusivo para los profesionales de las artes escénicas. La TTP y la Fira de Titelles de Lleida aprovechan la ocasión para presentar el Estudio sobre el sector de los títeres, un informe que se realiza por primera vez en el ámbito catalán y que es un encargo de la Generalitat de Catalunya.
La presentación, y posterior debate, será el próximo 3 de mayo de 11:30 a 13 h. en la Plaça de l’Hort de Sta. Teresa (Espai PRO) y estará a cargo de Eduald Ferré, Presidente de Unima Catalunya, Jordi Alomar, Director del IF Barcelona, Nèlida Falcó, Directora del Área de las artes escénicas del ICEC, y Toni Rumbau, Director de la Revista Putxinel·li.
La entrada es GRATUITA pero el aforo es limitado, por lo que se deberá solicitar la inscripción mediante el siguiente formulario:
LINK Al FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN 
 
Día: Viernes 5 de mayo.
Horario: 11:30 a 13 h.
Lugar: Espai PRO – Pl. de l’Hort de Sta. Teresa
Precio: Gratuita, con inscripción previa.
Inscripción: AQUÍ.
LA SESIÓN SERÁ EN CASTELLANO.
 
Sesión coorganizada por la Fira de titelles de Lleida y la TTP – Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics.
Con la colaboración de:
Departament de Cultura
 
 


 Ja queda menys d’una setmana per a la 30a edició de la Fira de titelles de Lleida. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de maig a la ciutat de Lleida i comptarà amb un espai exclusiu per als professionals de les arts escèniques. La TTP i la Fira de Titelles de Lleida aprofiten l’ocasió per a presentar l’Estudi sobre el sector dels titelles, un informe que es realitza per primera vegada en l’àmbit català i que és un encàrrec de la Generalitat de Catalunya.
La presentació, i posterior debat, serà el pròxim 3 de maig d’11.30 a 13 h. en la Plaça de l’Hortde Sta. Teresa (Espai PRO) i estarà a càrrec de Eduald Ferré, President de Unima Catalunya, Jordi Alomar, Director del IF Barcelona, Nèlida Falcó, Directora de l’Àrea de les arts escèniques del ICEC, i Toni Rumbau, Director de la Revista Putxinel·li.
L’entrada és GRATUÏTA però l’aforament és limitat, per la qual cosa s’haurà de sol·licitar la inscripció mitjançant el següent formulari:
LINK Al FORMULARI D’INSCRIPCIÓ 
 
Dia: Divendres 5 de maig.
Horari: 11.30 a 13 h.
Lloc: Espai PRO – Pl. de l’Hort de Sta. Teresa
Precio: Gratuït, amb inscripció prèvia.
Inscripció: AQUÍ.
LA SESSIÓ SERÀ EN CASTELLÀ.
 
Sessió coorganitzada per la Fira de titelles de Lleida i la TTP – Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics.
Amb la col·laboració:
Departament de Cultura

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a