Notícies

Treu el màxim profit a les fires amb aquesta TTPForma

El proper 2 de febrer la TTP organitza una formació on aprendràs a treure tot el suc a les fires del sector amb l’Abigail Ballester, gerent de l’associació, i la Margarida Troguet, vicepresidenta del CoNca.

Estem preparant una producció nova però… en quines fires la volem mostrar? I si no ens programen, també hem d’assistir-hi? Ens preparem bé abans d’assistir a una fira? Què fem durant la fira? I una vegada finalitzada, fem el seguiment?

Les #TTPforma són càpsules formatives de 3 o 4 hores per tal de resoldre els dubtes sobre els diferents àmbits que conformen el sector de les arts escèniques. En aquesta ocasió, ens centrem en les fires, donant resposta a totes les preguntes que envolten l’abans, durant i desprès d’aquests esdeveniments.

Comptarem amb unes ponències amb molts anys d’experiència en l’assistència a fires. L’Abigail Ballester és la gerent de l’Associació de Companyies Professionals d’Arts Escèniques per a Tots els Públics, i com a tal, la representant d’aquestes companyies en les fires més importants del sector. La Margarida Troguet és la Vicepresidenta del CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i les Arts de Catalunya) i compta amb l’experiència de gestió escènica curatorial. Continguts, comissariats i acompanyaments escènics.

Informació pràctica:

Dia: 2 de febrer de 2022
Format: en línia
Horari: 11.00 – 14:00h
Preu: 10€ (Gratuït per les companyies sòcies de la TTP).

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a