Notícies

Tornen els sTTriPtease, l’1 de juliol despullem ‘Soc una Nou’ al Festival Grec

El proper 1 de juliol despullarem el procès creatiu de l’obra ‘Soc una nou’ de Zum Zum Teatre al Festival Grec. Els sTTriPtease són trobades que ens permeten intercanviar idees, créixer i evolucionar com a professionals.

Està clar que els espectacles infantils són molt diversos, així com les companyies i els processos de creació, i a la TTP tenim la sort d’integrar-los tots. Per això utilitzem aquestes diversitats per unir-nos i créixer.

Els sTTriPtease són una sèrie de trobades on despullem els processos de creació d’alguns espectacles, per descobrir allò que hi ha darrere i que no es veu a simple vista, buscant conèixer diferents formes de treballar, així com les idees creatives que envolten la producció d’una obra.

Aquestes trobades són un bon punt de partida per crear debat, discussió i intercanvi d’idees sobre els processos de producció en els espectacles per a infants. Una forma entretinguda, pràctica i efectiva de créixer i millorar, tant per la companyia que exposa la seva feina com pel públic que assisteix a la jornada.

‘Soc una nou’, de Zum Zum Teatre

En aquesta ocasió, ho farem mitjançant l’obra `Soc una nou’ de Zum Zum Teatre on visualitzarem el resultat del procés de creació, per tot seguit trobar-nos creadors i públic i compartir idees al respecte en un debat que ha de girar entorn de tots aquells elements que fan ric un espectacle.

L’obra va ser una de les grans triumfadores dels Premis FETEN 2021, on l’estrena de Zum-Zum Teatre, es va emportar dos premis, el de millor interpretació coral i el de millor direcció per Ramon Molins.

L’advocada Marinetti és una dona implacable i amargada que ha denunciat a gairebé tot el veïnat. La seva vida canvia el dia en què l’Omar, un nen refugiat, cau d’una branca de la seva noguera. El nen transforma la seva vida per complet i per poder quedar-se amb ell, diu que és una nou i que, segons una antiga llei, tots els fruits que cauen al seu jardí li pertanyen. El jutge i el fiscal, incrèduls, escolten als testimonis. Mentre, l’Omar recorda com va haver de fugir d’un país en guerra i com va perdre als seus pares al mar, esperant tenir una oportunitat a la vida.

Espectacle: Soc una nou
Companyia: Zum-Zum Teatre
Lloc: Mercat de les flors – Festival Grec
Data: dijous 1 de juliol de 2021 a les 18:00 h.
** Preu entrada: 12 €


*Tancament inscripcions amb l’entrada per l’espectacle inclosa: 18/6 – 12:00 h

*Tancament inscripcions sense incloure l’entrada per a l’espectacle (la persona inscrita ha de fer la seva compra) – INSCRIPCIÓ GRATUÏTA: 30/6 – 12:00 h


Últims sTTriPtease:

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a