Notícies

Tornen els Premis Trapezi Peces Audiovisuals

Fira Trapezi torna a proposar el certamen que té com a finalitat donar visibilitat al circ i al seu entorn a través de nous llenguatges audiovisuals, peces originals de petit format d’entre 4 i 10 minuts. Els premis compten amb dues categories:

– Experiències de circ: peces concebudes des d’un punt de vista més històric i documental que expliquen projectes, gires, documentació, trajectòria, experiències de circ social o que acostin els processos de creació del circ al públic general.
– L’art del circ: treballs centrats en l’exploració de diferents maneres de mostrar el circ en l’audiovisual evocant la bellesa, la proesa, el risc, la superació personal, l’excel·lència tècnica, la narrativa corporal i el fet artístic del circ.

La convocatòria estarà oberta fins al 18 d’abril inclòs. Hi haurà un únic projecte premiat en cada categoria i la dotació econòmica és de 2.000 € en cada cas.

L’enviament de propostes s’ha de fer al correu premis@trapezi.cat. Pots consultar les bases i la informació detallada en el següent enllaç.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a