Notícies

'Torna Robin Hood' és el nou espectacle de Teatre Nu

Demà dissabte 22 de març a les 11 h tindrà lloc l’estrena absoluta de TORNA ROBIN HOOD de la companyia Teatre Nu dins del TOT Festival 2014.
Torna Robin Hood, és un espectacle d’aventures sobre la necessitat de creure en els herois. L’any 2014, Torna Robin Hood. O això és el que esperen els dos personatges protagonistes de l’obra. Un espectacle que vol aprofundir en la figura dels herois, en la necessitat que en tenim i en l’esperança que representen.
La història comença amb l’esperança de que un heroi com aquest representa per a dos personatges conscients de la depressió permanent en la qual vivim. Ells, romàntics i il·lusos, creuen que només un heroi com ell pot instruir-nos i ajudar-nos a sortir del pou. Per això decideixen portar-lo físicament al teatre, perquè, davant de tothom ens expliqui què hem de fer.

TEATRE NU

El Teatre Nu és una companyia de teatre impulsada pel Víctor Borràs i la Maria Hervàs, tot i que sols no ho fan pas tot. En cada muntatge busquen noves i velles afinitats que ajudin a configurar l’equíp artístic necessari per a cada projecte.
La companyia es va formar el 1991 i durant uns quants anys van compaginar la creació dels primers espectacles amb la seva formació artística a l’Institut del Teatre de Barcelona. L’Odissea, Tot va bé si acaba bé o La pau perpètua van ser obres amb les que van començar a aprendre com tirar endavant una companyia de teatre.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a