Notícies

Tolerància zero

Des de les associacions i entitats d’arts escèniques volem denunciar l’agressió homòfoba que ahir, 14 de setembre, va patir el nostre amic i company Roberto G. Alonso, i volem fer públic el nostre absolut suport cap a ell i cap al seu cercle més proper.

Sempre rebutjarem qualsevol acte de violència en vers qualsevol persona, però avui ho fem encara més contundentment en contra de les agressions que pateix cada vegada de manera més freqüent el col·lectiu LGTBIQ+. També cal prendre consciència que ignorar una víctima, com van fer ahir els diferents testimonis de l’agressió, també és una forma de legitimar la violència i que com a ciutadans és la nostra responsabilitat donar-li suport.

Continuarem lluitant per defensar que la cultura és la via més potent per transmetre valors, per ensenyar que la pluralitat és riquesa i cal preservar-la, que la cultura és l’eina del diàleg i de la convivència que ens permet construir un món més segur per a tothom. Tolerància zero

Tolerancia cero

Desde las asociaciones y entidades de artes escénicas queremos denunciar la agresión homófoba que ayer, 14 de septiembre, sufrió nuestro amigo y compañero Roberto G. Alonso, y queremos hacer público nuestro absoluto apoyo hacia él y su círculo más cercano.

Siempre rechazaremos cualquier acto de violencia hacia cualquier persona, pero hoy lo hacemos aún más contundentemente en contra de las agresiones que sufre cada vez de forma más frecuente el colectivo LGTBIQ+. También hay que tomar conciencia de que ignorar a una víctima, como hicieron ayer los diferentes testigos de la agresión, es también una forma de legitimar la violencia y que como ciudadanos es nuestra responsabilidad apoyarla.

Continuaremos luchando por defender que la cultura es la vía más potente para transmitir valores, para enseñar que la pluralidad es riqueza y es necesario preservarla, que la cultura es la herramienta del diálogo y de la convivencia que nos permite construir un mundo más seguro para todos. Tolerancia cero

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a