Notícies

The Incredible Box de La Tal a les Festes de la Mercè 2013 de Barcelona

Barcelona acull aquests dies el Mercè Arts de Carrer, un gran festival que té els seus epicentres al Parc de la Ciutadella i al Castell de Montjuïc. En el primer recinte trobareu bones mostres de talent de les companyies catalanes (i algunes d’altres procedències), que ofereixen una sèrie d’espectacles de dansa i arts de carrer, a més a més d’una recreació de la Barcelona de 1714. Al Castell de Montjuïc, a més a més de veure artistes de circ d’arreu del món, veureu als professionals catalans renovant les arts de la pista.
Dins de la programació a la Ciutadella, us volem destacar l’espectacle de carrer THE INCREDIBLE BOX de la Companyia La Tal, que es podrà veure els dies 21, 22 i 24 de setembre a les 13.15, 15.45 i 18.45 h. a la Cascada (espai Mamut).

Imatge de The Incredible Box de la Cia. La Tal
Imatge de The Incredible Box de la Cia. La Tal

The Incredible Box

Què passaria si durant dècades i dècades es representés el mateix espectacle?

Els actors canviarien, els moviment a escena perdrien espontaneïtat i guanyaries sinceritat, potser serien més estrafolaris. S’afegirien gestos propis que donarien un tempo diferent, com de pel·lícula en blanc i negre que faria l’espectacle més absurd…
The Incredible Box, l’espectacle més gran de tots els temps es convertirà en… L’espectacle més estrafolari, absurd, ridícul i extravagant de tots els temps.

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a